zdravím a potřebuju poradit,mám chrome a zničeho nic mi nejde spustit když už se mi to nějakým způsobem někdy povede tak se zase stane že mi to po nějaké době spadne buď uplně a nebo se otevře jenom jedna karta.Zkoušel jsem to i smazat a nainstalovat znovu ale problém zůstal,ostatní prohlížeče fungují normálně.Mám podezření že mi to začalo dělat po poslední aktualizaci windows,mám 8,1 díky za rady
[QUOTE=eastvik;568146]asi bude něco špatně je to špatně napsané ?[/QUOTE]
Co je špatně napsané?
Opkuji znova. Podívej se do Event logu. Pravým na tento počítač, Spravovat, Prohlížeč událostí, Protokoly systému Windows, Aplikace
Co je špatně napsané?
Opkuji znova. Podívej se do Event logu. Pravým na tento počítač, Spravovat, Prohlížeč událostí, Protokoly systému Windows, Aplikace
[ATTACH=CONFIG]30480[/ATTACH]
---------- Doplněno v 21:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:44 ----------
omlouvám se ale moc se v tom nevyznám:notsure
---------- Doplněno v 21:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:44 ----------
omlouvám se ale moc se v tom nevyznám:notsure
V Chrome na stránce seznamu.cz mi asi 3 až 4 dny nejde nastavení a po zobrazení stránky ještě jednou blikne. Ve Firefoxu je vše O.K. a v Chrome na jiných webech také. Nevím, že bych něco upravoval v nastavení, ani jsem nepřidával žádný doplněk. Všude , kde chci něco nastavit je zpráva viz screenshot, když kliknu na 'poradíme', tak jsou prý 'všechny služby plně funkční'.