Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: je to zdrojem ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Dobrý den.chci se zeptat,mám
    amd a64 x2 6000
    asus m2n sli deluxe-nforce570
    a-data 2gb ddr2
    ati radeon 2900xt
    seagate 320gb sata
    seagate 500gb sata
    floppy
    vypalovačky sata asus a lite-on
    3x 80 mm ventilátory
    chieftec 620w.
    když pc beží,do 10 minut zatuhne a provede se restart pc,a pak zase.když odpojim 500gb disk,vše běhá v poho.chci se zeptat,je to zdrojem?popř.jaký kolika wattový mám koupit.díky moc všem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    a ještě doplnim,stačí jen serfování na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    IR IR je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    vyzkousel na chvili odpojit mechaniky, FDD, CD, DVD, a bezet chvili nejlepe jen na jednom disku kde mas system, pokud nemas oba zapojene do nejakeho RAIDU (ale to asi nemas). Pokud to bude padat porad, tak uz jedine zapojit FAN na chladici do desky, to se obcas doporucuje ;-D zbytek je ducharina... coz znamena zapojit PC doslova na desce stolu... a pak postupne zapojovat jednotlive mechaniky a disky... zkusit memtest, a systematicky dalsi a dalsi veci... Na slaby zdroj tohle nevypada ani podle toho co popisujes kdy to zatuhava.... kdyby to spadlo kdyz spustis graficky narocnou hru tak nereknu, ale takhle je to jen nejaka hovadina
    Naposledy upraveno uživatelem IR: 03-08-2007 v 10:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Může to být zdrojem, ale máš natolik výkonný zdroj, že se mi tomu nechce věřit. Vyzkoušej nějaké stabilizační testy. Everest umí plně zatížit processor i pamět, ale na paměť použij Memtest. Jestli jsou vadné, tak se to brzo ukaže, jinak dokud ho nezastavíš tak pojede. Odpoj mechaniky a postupně začni připojovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    ok,jdu testovat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Zdroj má 3x 12V větve - 16A , 17A , 25A.
    Podle toho co popisujete bude jedna z nich přetížená ( zdroj se nemusí vypnout či restartovat hned ).

    Zkusil bych minimálně jeden HDD přepojit na jinou větev +12V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Musíš to mít rovnoměrně rozdělené tak aby na každé větvi byl podobný odběr proudu jak na jiné...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    pořád zloušim,a nevim si rady.po 20,někdy 30,nebo hodině serfování na netu,zámrz a reset pc.hledám závadu,mám zapojen jen 1 disk,jinak vše odpojený,a pořád.když skočí modrá obrazovka......byli zjištěny potíže,atd.... potíže pravděpodobně způsobil soubor:ati2dvag...atd.a nyní my skáče tabulka tato: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Plesae tell ATI Technologies about this problem. The generated error report contains only system informatiom such as driver version,AGP settings,graphics frame buffer size,etc.that will be used to analyze the problem.This report will be treated as anonymous.co je prosím špatně ? díky moc všem za odpověď. help me pleeeeeease
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    eraser

    Možno sa prehrieva grafika, prípadne je to HW, v lepšom prípade SW problém. Skus prípadne inú, ak ti niekto požičia.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém se zdrojem
    Od dvae v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-10-2014, 12:22
  2. Problem asi se Zdrojem
    Od KopecCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 00:11
  3. Kuriozita se zdrojem
    Od Gejmer v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:41
  4. skřín se zdrojem
    Od Dave93 v sekci Skříně
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 22:35
  5. Problem se zdrojem
    Od Lamak v sekci Zdroje
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 12:23