Tazatel: Ladislav
Znění dotazu: Dobrý den,
při otvírání a zavírání víka displeje mi obrazovka bliká, nesvítí nebo se mi na obrazovce vytvoří výrazné barevné artefakty (modrá, zelená). Vždycky musím s displejem vhodně zahýbat, aby to přestalo. Nevíte prosím někdo, v čem by mohl být problém? Že by vadný kabel procházející panty víka?
Předem děkuji za radu
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Lenovo Thinkpad L520
Znění dotazu: Dobrý den,
při otvírání a zavírání víka displeje mi obrazovka bliká, nesvítí nebo se mi na obrazovce vytvoří výrazné barevné artefakty (modrá, zelená). Vždycky musím s displejem vhodně zahýbat, aby to přestalo. Nevíte prosím někdo, v čem by mohl být problém? Že by vadný kabel procházející panty víka?
Předem děkuji za radu
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Lenovo Thinkpad L520
Rekl bych ze to na 99% bude priskriply kabel v pantu. Ale da se nastesti celkem jednoduse vymenit, jen je to drbacka s rozebiranim :D
Resp. muzes to zkusit kdyz pripojis externi monitor, pokud bude delat to same, tak bude chyba jinde
Resp. muzes to zkusit kdyz pripojis externi monitor, pokud bude delat to same, tak bude chyba jinde
Ano, externí monitor zobrazuje vše v pořádku. Díval jsem se do příručky k notebook, co bude třeba vyměnit. Chápu správně, že budu muset koupit díl 04W1729 - LCD cable, HD, Teflon 15W (strana 155)? Na českých stránkách lenovo obchodu ten díl ani není k dispozici, a na čínském aliexpress.com stojí 22.90 dolarů, tedy přes 500 Kč i s dopravou, což mi přijde celkem hodně jen za kabel.