Mám cca týden myš razer krait. Ne že by byla špatná, to Bůh chraň ale efektní průhledné boky tohodle malého hádka z žiletkové stáje - smrdí, ba přímo páchnou. Zápach je to poměrně intenzivní a ulpívá na rukou. Nemáte tušení jak myš vyčichnout aby nesmrděla ? Deathadder od stejné firmy nesmrdí. Je to možná komický dotaz ale ten zápach je opravdu nepříjemný a krom něj nemá myš za ty peníze co po za ní výrobce chce chybu...
No pokud se nepletu a jde o zapach "novoty", v pomerne kratkem case tento synteticky zapach vyprcha. Pokud ne, hlavne nepouzivej nejaka agresivni cinidla nebo latky s vysokym procentem abrtaziv (hrube castice), jinak by sis mohl plasty mysi osklive poskodit. Staci bezny jar, houbicka a sucha uterka. Pred cistenim samozrejme vypoj, nanasej male vrstvy saponatu s teplou vodou a opatrne mys umyj... po umyti otri a mela by mene zapachat:)... nechat uschnout a hura pripojit a pouzivat. Voda a dalsi latky by nemely vniknout dovnitr, postup bych opakoval dokavad mys nebude prijatelne nezapachat:))...
Osobne mam vuni novoty rad:)
Osobne mam vuni novoty rad:)
[QUOTE=Jezevec;43598]No pokud se nepletu a jde o zapach "novoty", v pomerne kratkem case tento synteticky zapach vyprcha. Pokud ne, hlavne nepouzivej nejaka agresivni cinidla nebo latky s vysokym procentem abrtaziv (hrube castice), jinak by sis mohl plasty mysi osklive poskodit. Staci bezny jar, houbicka a sucha uterka. Pred cistenim samozrejme vypoj, nanasej male vrstvy saponatu s teplou vodou a opatrne mys umyj... po umyti otri a mela by mene zapachat:)... nechat uschnout a hura pripojit a pouzivat. Voda a dalsi latky by nemely vniknout dovnitr, postup bych opakoval dokavad mys nebude prijatelne nezapachat:))...
Osobne mam vuni novoty rad:)[/QUOTE]
Jen aby - v poslední době jsem se setkal například s gelovými podložkami pod myš, které smrděly tak, že je opravdu nebylo možné používat (mně osobně z toho bylo po hodině vážně blbě). Byl to nechutně gumově-plastový zápach. Zajímalo by mě, jak by asi ta podložka dopadla při nejakém chemickém rozboru, určitě její složení nemůže být v pořádku. Tohle je ale podložka za pár korun, pokud ten zápach u toho hlodavce nezmizí, normálně bych ho reklamoval. Mít trochu času, tak jsem to udělal i s tou podložkou, ale raději jsem ji po dvou dnech zakopal 2 metry pod zem jako nebezpečný odpad:turtle
Osobne mam vuni novoty rad:)[/QUOTE]
Jen aby - v poslední době jsem se setkal například s gelovými podložkami pod myš, které smrděly tak, že je opravdu nebylo možné používat (mně osobně z toho bylo po hodině vážně blbě). Byl to nechutně gumově-plastový zápach. Zajímalo by mě, jak by asi ta podložka dopadla při nejakém chemickém rozboru, určitě její složení nemůže být v pořádku. Tohle je ale podložka za pár korun, pokud ten zápach u toho hlodavce nezmizí, normálně bych ho reklamoval. Mít trochu času, tak jsem to udělal i s tou podložkou, ale raději jsem ji po dvou dnech zakopal 2 metry pod zem jako nebezpečný odpad:turtle