Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vzdalene pripojeni k pocitaci-port forwarding?

velkahlava2 (1)|17.3.2015 07:19
Dobry den. Potreboval bych poradit jak se mam pripojit na pocitac z jiného města a nejak nastavit router..Mam wifi router TP link WG 340gd.cetl jsem fora a mělo by se nastavit port forwarding. Sitovani nerozumim. Kabel od poskytovatele mam do routeru a z routeru do velkého PC.To mi všechno funguje.Jenom se nemuzu pripojit z venku z jiného města-notebooku. Od poskytovatele mam IP 94.242.122.94 to mam zadano v routeru a svoji IP adresu velkého PC mam 192.168.1.100. Roter mam nastaveny na dynamicky ale mam v nem nastavenou rezervazi takze pokazde mam 192.168.1.100. Jak ale nastavit router abych se pripojil z jiného města-notebooku. Port forwarding ? V routeru jsou kolonky > Forwarding>DMZ>Port trigering>virtual servers.Tam se asi něco nastavi ale nevom co a jak. Muzete mi pomoci. Dekuji Petr

Ještě jsem si vzpomel Chtel jsem se pripojit přes Real VNC Bezi na portech 5900 a 5800.Kdyz notebouuk pripojim doma na wifi router tak spojeni funguje přes VNC ale z jiného města to nejde.
Salamander (6177)|17.3.2015 15:13
Presne jak to popisujes, ve virtual servers nastavis port 58/5900 pro IP 192.168.1.100 (vnejsi i vnitrni), pak by to melo fungovat