Špatná činnost USB
ahoj prosím pomůžete mi vyřešit problém:
Mám desku MSI gaming 3, skříň Fractal R4, a win 8.1 64 bit
Ve předu na skříňi mám 4 porty na USB 2x 3.0 a 2x 2.0
Když do toho jednoho 2.0 dám USB disk tak dole na liště porad blíka, prostě se nedokáže chytit.
Druhý 2.0 funguje jde z usb disku číst.
Ale potom mám kameru do auta která mě jde připojit doma ke všem PC jenom ne k tomuto, po zasunutí kabelu nenajede rozpoznavani hardwaru, dívny je že mobilní telefon to najde.
K teto kameře není driver.
Proste ty USB nefunguji jak mají, ovladače mam nejnovejsi ze stranek MSI, zahada je ten jeden blikající port
Mám desku MSI gaming 3, skříň Fractal R4, a win 8.1 64 bit
Ve předu na skříňi mám 4 porty na USB 2x 3.0 a 2x 2.0
Když do toho jednoho 2.0 dám USB disk tak dole na liště porad blíka, prostě se nedokáže chytit.
Druhý 2.0 funguje jde z usb disku číst.
Ale potom mám kameru do auta která mě jde připojit doma ke všem PC jenom ne k tomuto, po zasunutí kabelu nenajede rozpoznavani hardwaru, dívny je že mobilní telefon to najde.
K teto kameře není driver.
Proste ty USB nefunguji jak mají, ovladače mam nejnovejsi ze stranek MSI, zahada je ten jeden blikající port
diky jeden problem vyřešen....přepojil jsem přední USB na desce do jinyho konektoru....jsou tam dva...takže bud je vada na konektoru nebo kdo vi..ted uz usb neblika..zatím:)
Proc nejde ta kamera to bude nejaky software zmetek protože na Vistach mi jde na win 7 taky.....na win 8.1 proste ne...to tu asi nevyřešíme .
Proc nejde ta kamera to bude nejaky software zmetek protože na Vistach mi jde na win 7 taky.....na win 8.1 proste ne...to tu asi nevyřešíme .
Bohužel to zas tak vyřešený není.
Na desce mam celkem 4 vzadu a dva ve předu na skříni USB 3.0 modré.... a ve předu na skříni dva červe USB 2.0...
Mám dva telefony jede Nokia 300 na usb 2.0 funguje ok, ale druhý lumia 620 na USB 2.0 nefunguje a je to přes stejný kabel.
Autokamera mi nefunguje ani na jednom USB
Je nějaká spojitost mezi win 8.1 a neustálýma nekompabilitami mezi různým USB kabelama a a zařízením??
Na desce mam celkem 4 vzadu a dva ve předu na skříni USB 3.0 modré.... a ve předu na skříni dva červe USB 2.0...
Mám dva telefony jede Nokia 300 na usb 2.0 funguje ok, ale druhý lumia 620 na USB 2.0 nefunguje a je to přes stejný kabel.
Autokamera mi nefunguje ani na jednom USB
Je nějaká spojitost mezi win 8.1 a neustálýma nekompabilitami mezi různým USB kabelama a a zařízením??
vcera jsem resil obdobny problem na mem cca 8r starem PC / obcas se nechtel chytit HDD v USB boxu kdyz byl zapijen USB TV stick /....
tak jsem konektory hodil na chvili do lihu, problem vyresen.... / sice asi jen docasne, pac za ty roky provozu uz kondy na MB, nebo zdroji nebudou to prave orechove... /
tak jsem konektory hodil na chvili do lihu, problem vyresen.... / sice asi jen docasne, pac za ty roky provozu uz kondy na MB, nebo zdroji nebudou to prave orechove... /
nojo ale já mam pc starý měsíc:)
Cokoliv strčím do PC s win 7 například samsung S5230 sám si naistaluje ovladače
U win 8.1 ani tuk
Jinak na win 7 mi funguje cokoliv tam zapojím na win 8.1 jen půlka věci
Cokoliv strčím do PC s win 7 například samsung S5230 sám si naistaluje ovladače
U win 8.1 ani tuk
Jinak na win 7 mi funguje cokoliv tam zapojím na win 8.1 jen půlka věci