Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: sekani pc , obcas cary pres lcd

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    caute, zadam vas o pomoc uz nevim co stim... ponekolikate se me dostava na opravu pc me babicky , ktery jsem skladal...deska je g41 pm26, po prvni reklamaci s podobnym problemem me dali novou ´desku... ale nyni k problemu... pc se sporadicky zapina uz jsem oddelal oboje tlacitka power sw a reset sw a zapinam sroubovakem , asi 50x to bylo ok rikam si super tlacitko ko... zapojim reset na power jde vse a po chvili to zapnu zase a sviti jen podsviceni case fany jedou a nic...resetuju a nic.... nic nic a zase nic.... pak treba kdyz mam zapojeny power i reset a chci resetovat kdyz to nenabiha pc se vypne a pochvili zapne.... nebo kdyz nabehne zda se vse ok a súporadicky naahodne zeleny cary pres display a sek.... gpu integrovana.... neporadil by me nekdo ?jak opravdu zjistit cim to je abych podle toho bud poridil gpu ci nekde jetou desku?

    dekuji

    L
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No ještě by to mohl dělat zdroj. Ale těžko radit, když ani nenapíšeš konfiguraci ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    omlouvam se zde je info:


    cpu: Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
    MB: MSI G41M-P26
    HDD: SAMSUNG HD253GJ
    RAM: kingston 2x1gb ddr3 1333mhz
    Zdroj: 350w
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Značka a typ zdroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    midi redstar oem 19 350w case+ zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ten zdroj je celkem odpad, styděl bych se ho někomu z rodiny do PC dát. Ale jinak než výměnou komponent na chybu nepřijdeš. Ten zdroj bych já osobně vyměnil preventivně. A uvidí se. Když to bude dělat dál, tak asi ta deska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    no dobre az budes duchodci skadat pc das tam fortrona za trojku ze? kdyz pc je na skype a seznam.cz a mejla???? ja nevim nic jinyho se natom nedela takze zdroj bude vytizen tak z 40procent...

    dobry no preventivne menit zdroj jsou ale penize.... penize pro babicku ktera zije sama z duchodu... takze proto toto nepripada v uvahu nekde neco kupovat...

    ja osobne mam podezreni na desku / grafika/

    zkusim nekde sehnat grafiku a kdyztak to dam na preklulickovani kamosovi...

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Fortrona určitě ne (časy kdy to byla solidní značka jsou pryč), ale slušný zdroj je za 8 stovek. Je možný že té desce pomohl právě on. Ale když myslíš, dělej jak uznáš za vhodné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    kdybych tak diagnostikoval ze to je zdroj 100 procentne tak bych ho koupil... ale to ted koupim zdroj pak grafiku a nakonec zjistim ze to je deskou a musim kupovat celej pajsl pac lga775 uz dnes novy neporidim a bazarovky budou na tom kdo vi jak , to je sazka do loterie
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    co se tam pouziva za vga ? integrovana nebo jina ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    integrovana
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    neco podobneho me delal pc kdyz me umiral zdroj,bud nenastartoval vubec nebo az po x-ty pokus
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    No to co pises uz to delalo a byla vadna deska.vyreklamovana a vymenena za novou ...tu co tam ted mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    jiny zdroj na skousku neni k dispozici? aby se vyloucilo ze je vadny ten redstar
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    Uz tehdy jsem.shanel a nikdo bohuzel nema no...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AVER Home Free Duet - sekání přes WiFi
    Od hlavnicka v sekci Sítě
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-06-2011, 18:51
  2. Obcas nefunguje klavesnice nebo mys ve Win XP SP3
    Od mildante v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 14:19
  3. pc pro grafiku, DTP, obcas hry
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 15:03
  4. LCD: grafika, obcas hry, cena do 20 000 Kc
    Od mfyb v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 13:51