Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problémy s PC (HW/SW): Podsvícení displeje Sony Vaio

Neregistrovaný (0)|12.4.2015 11:50
Tazatel: Vítek R.

Znění dotazu: Ahoj, mám Sony Vaio VPCCS1E1W a nejde podsvícení. Samotný displej jde, ale není podsvícený, když na něj svítím z blízka baterkou, tak normálně vidím text apod, jen to podsvícení. Pročetl jsem různá fóra, píšou tam o přemostění pojistek, to jsem zkoušel a nic. Pak jsem viděl na youtube video, kde vyndali a zandali ramku a displej chodil. Udělal jsem to a ejhle, displej šel, ale pouze pár sekund - době, kdy se načítaly Windows, zase zhasnul. V servise mi nutí výměnu displeje, přijde mi to blbost, když občasně displej naběhne, ale zase spadne. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky moc!

HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Sony Vaio VPCCS1E1W
johny__g (6387)|13.4.2015 09:59
Mpožná to bude kabel mezi základní deskou a displejem. Podsvícení je pomocí diod nebo tam je ještě zářivka? Pokud zářivka, ještě zkus zkontrolovat kabel k invertoru.
Neregistrovaný (0)|13.4.2015 18:37
Je to LED podsvícení. Všechno bylo už rozpojený a znovu spojený.
johny__g (6387)|14.4.2015 11:21
Spíě by to chtělo zkusit jiný kabel. Odpojením a zapojením nalomeného kabelu toho moc neopravíš.
Neregistrovaný (0)|14.4.2015 16:02
Ale jo, spravím.
Salamander (6177)|14.4.2015 19:04
Opět problém našeho dvorního spammera, doporučuji tazateli zaregistrovat se na zdejším fóru pokud chce pokračovat v řešení problému. Takto nelze určit kdo odpovídá.