Problém s DVD vypalovačkou SH-182D
Custe.... mám problém s moji vypalovackou. Přesněji s kopírováním. Kopírování z DVD do PC trvá 20-25 minut. Vypalování je v pohode-DVD vypálím tak za 5 minut. Dal jsem tam nejnovejsí firmware,řadiče jsem preinstaloval a porád nic. Pls... poradte.
[QUOTE=Andiron;43870]Custe.... mám problém s moji vypalovackou. Přesněji s kopírováním. Kopírování z DVD do PC trvá 20-25 minut. Vypalování je v pohode-DVD vypálím tak za 5 minut. Dal jsem tam nejnovejsí firmware,řadiče jsem preinstaloval a porád nic. Pls... poradte.[/QUOTE]
Takýto problém mám aj ja.
Takýto problém mám aj ja.
Používáš Nero? Ukazuje ti to během ukládádní Image rychlost čtení...? Pokud je nízká tak buď máš pomalá média odkud čteš (můžou být nekvalitní) nebo bych se mrknul na nastavení mechaniky a max. rychlost čtení; pokud se třeba rychlost kopírování znenadání v nějakým úseku zpomalí, může to být vada na médiu (škrábanec apod.).
[QUOTE=Pavel Boček;43956]Používáš Nero? Ukazuje ti to během ukládádní Image rychlost čtení...? Pokud je nízká tak buď máš pomalá média odkud čteš (můžou být nekvalitní) nebo bych se mrknul na nastavení mechaniky a max. rychlost čtení; pokud se třeba rychlost kopírování znenadání v nějakým úseku zpomalí, může to být vada na médiu (škrábanec apod.).[/QUOTE]
Vždy skúšam maximálnu rýchlosť na mepoškriabaných médiách a poškriabaných sa moc nenajde
Vždy skúšam maximálnu rýchlosť na mepoškriabaných médiách a poškriabaných sa moc nenajde