Zdravím,
potřeboval bych poradit. Včera jsem si koupil nový telefon, Huawei P8. Jsem s ním naprosto spokojen, jen jedna věc mi vrtá hlavou, nejde mi se připojit přes USB k mému počítači, abych si mohl do telefonu dát třeba nějakou hudbu nebo soubory. Připojím kabelem, který přišel spolu s telefonem, poté se objeví rozpoznání nového hardwaru, taková ta klasická, všemi známá tabulka. "Vítá Vás průvodce nově rozpoznaným hardwarem". Je jedno, jestli dám instalovat software automaticky, nebo manuálně, ve finále mi to na konci vždy napíše, "instalaci tohoto hardwaru nelze dokončit, průvodce nemůže nalézt nezbytný hardware". Huawei P8 má i vlastní program na správu telefonu přes PC a jmenuje se to HISuite. To jsem si nainstaloval, ale program mi stále hlásí nepřipojeno, abych připojil USB k počítači, přitom to připojené je. Nutno zmínit, že podobné problémy s USB jsem měl i u jiných zařízení, ale ve finále to vždy fungovalo, takže USB v počítači jako takové, musí fungovat správně. Věřím tomu, že musím jen někde něco nastavit, ale nevím jak. Případně se mě ptejte na vše, co by Vám nějak pomohlo to rozlousknout. Jinak na svém PC mám OS Windows XP.