stálá chybová hláška
Ahoj, mám drobný problém.
Mám nový mp4 přehrávač, když jsem ho poprvé připojil do pc (windows xp), tak šel sám otevřít a fungoval. Včera mi comp zamrznul a já ho natvrdo restartoval, i když přehrávač byl připojen přes USB. No a od té doby je problém, kdykoliv počítač pustím, tak se objeví tahle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] chybová hláška, když dám "zavřít", tak se pc restartuje. Když připojím přehrávač, tak se nerozsvítí, jak by měl, ale jenom problikává, nejde ho ani najít a otevřít.
Dal jsem ho pryč ze softwaru, odinstaloval, co šlo, smazal jeho registry a děje se to pořád. Počítač jinak funguje takřka normálně. Poradí mi někdo, co s tím? Předem děkuji.
p.s. Jestli tu už něco podobného je, tak se omlouvám, nenašel jsem. Jestli je to triviální a jsem hloupej, tak se taky omlouvám, ale tím víc budu vděčnej za radu :-)
Mám nový mp4 přehrávač, když jsem ho poprvé připojil do pc (windows xp), tak šel sám otevřít a fungoval. Včera mi comp zamrznul a já ho natvrdo restartoval, i když přehrávač byl připojen přes USB. No a od té doby je problém, kdykoliv počítač pustím, tak se objeví tahle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] chybová hláška, když dám "zavřít", tak se pc restartuje. Když připojím přehrávač, tak se nerozsvítí, jak by měl, ale jenom problikává, nejde ho ani najít a otevřít.
Dal jsem ho pryč ze softwaru, odinstaloval, co šlo, smazal jeho registry a děje se to pořád. Počítač jinak funguje takřka normálně. Poradí mi někdo, co s tím? Předem děkuji.
p.s. Jestli tu už něco podobného je, tak se omlouvám, nenašel jsem. Jestli je to triviální a jsem hloupej, tak se taky omlouvám, ale tím víc budu vděčnej za radu :-)
tak tady me tphp moc nenapada... ma se ten prehravac hlasit jako obycejny flash disk, nebo ma nejky SW a drivery? asi bych skusil stahnout novejsi drivery jestli to je mozne... na jinych PC jede?
Má instalační CD, ale v XP prý není potřeba a ani u mě nebylo. Pak jsem to zkusil nainstalovat a nepomohlo. Jiný PC jsem nezkoušel...
Ja som sa stretol s tým, že keď som v "nesprávnu chvíľu" vytiahol USB kľúč alebo neštardatne s ním manipuloval, tak pri ďalšom vložení mi ho windows našiel (ponukal mi ho odpojit) ale v systeme som ho nevidel a nemohol som nanho pristupovat. Vždy pomohlo, keď som do PC vložil iný USB klúč (iný výrobca) alebo iné podobné USB zariadenie na prenos dát, ktorý ešte v tom PC nebol, windows si ho nainštaloval a potom mi fungoval aj ten starý. Stáva sa to , na internete je kopu postupov ale mne žiaden z nich nefungoval a toto pomohlo :) (prišiel som na to náhodou a už dvakrát mi to pomohlo). Neviem, či to pomôže v tvojom prípade (nikdy mi nehlásilo takúto chybu), explorer.exe je okrem iného aj file manager, vyzerá že má problém s pripojením sa k tvojmu prehrávaču, tak silno ti odporúčam pripojiť prehrávač k inému PC. To ti veľa napovie, ak to v tom PC pôjde, vieš, že chyba je v tvojom pc. Ak na druhom PC pojde, skus ten môj postup a potom tiež pohrať sa s USB portami (odober ich zo systému, preinštaluj a pod.) Videl som rôzne USB zariadenia, ktoré windows našiel ale nevedel s nimi pracovať, boli pokazené.