Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Pruuus...r vlastně problém s IBM thinkpad T60

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Mám měnší problémek, na vistach jsem pomocí thinkpad update updatoval system a i bios. bohužel po vypnutí pc mi jaksi nb vůbec nenajíždí. Zatím hledám na netu,ale jestli někdo víte jak se dá nějak přeflashnout bios, byl bych celkem rád, i když to vidím na servisní středisko od ibm :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No jak vidím,tak to asi zítra pošlu do servisu a budu tvrdit,že se to stalo samo :-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Vidím, že som zrejme robil vždy vhodne, keď som rôzne aktualizácie a ovládače inštaloval manuálne.

    Uff, už som sa zľakol, že máš problém s týmto notebookom, ktorý nebol spôsobený softvérovou cestou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Vidím, že som zrejme robil vždy vhodne, keď som rôzne aktualizácie a ovládače inštaloval manuálne.

    Uff, už som sa zľakol, že máš problém s týmto notebookom, ktorý nebol spôsobený softvérovou cestou.
    No během té hodiny nebo hodinky a půl se mi moc libíl :-), takže teď budu čekat až se mi vrátí :-(, ale co mám ještě zatracené amilo pro, které jakžtakž jede, ale ty visty bisn mi budou chybět :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    eraser

    A čo je na tých Vistách také neodolateľné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    A čo je na tých Vistách také neodolateľné?
    Nic krom toho, že se v nich vůbec nevyznám a potřebuju připravovat domainove scripty a krapet se v nich povrtat,ať vím co snesou :-)). Naštěstí můžu jít na downgrade na xp čka, tak hledam nějaký free vmware
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Ja nemám pre Vistu vhodný HW, takže som zvedavý, kedy si k tomuto OS sadnem a poriadne ho prepitvám. S Windows XP to bolo úplne naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    NO tak jsem to nakonec poslal na reklamaci, prodejce informoval o tom co jsem s tím provedl :-D, naštěstí to poslal na IBM s tím, že jen přestal fungovat,sám od sebe, a dneska mi volali, že mám vyměněnou desku a posílají mi ho zpět. Kašlu na wisty, i hned downgrade na xp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    eraser

    Takže vlastne ti to trvalo tri týždne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Jj tři týdny mi trvalo, než se mi vrátil ze servisu, čekali na desku od IBM, jinak pokud se něco podobného stane na novém nb, a podaří se to poslat do 4 dnu, dá nárokovat výměna kus za kus
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    eraser

    Jojo, o tom som tiež počul a sú to celkom fér podmienky, resp. s porovnaním takého Acer servisu k nezaplateniu...

    http://acersucks.wz.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Kčemu vlastně je ACC?
    Od Darkhunter v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 15:51
  2. FAQ: Games for Windows - o co vlastně jde?
    Od cool.user v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 21:06
  3. Jak vlastně funguje repeater?
    Od Intri v sekci Sítě
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 11:16
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 18:30