![Amprius uvádí křemíkové Li-Ion baterie SiCore s 370 Wh/kg, dodávky začnou v řádu týdnů 61508/amprius-sicore-battery-50.webp](amprius-uvadi-kremikove-li-ion-baterie-sicore-s-370-wh-kg-dodavky-zacnou-v-radu-tydnu/61508/img/amprius-sicore-battery-50.webp)
Tazatel: psylocybinus
Znění dotazu: Zdravim chi se jen zeptat jestli pujde nainstalovat windows z flash disku kdyz mam novy pc jeste bez windowsu ?? diky
Znění dotazu: Zdravim chi se jen zeptat jestli pujde nainstalovat windows z flash disku kdyz mam novy pc jeste bez windowsu ?? diky
Z flešky jsem to nezkoušel, ale bude to asi stejné jako z DVD (ISO). Ale protože to bude zřejmě čistá instalace, bude to chtít seriál number. Zadara je Win10 jen jako upgrade
z Win 7 a Win 8.1. Myslím, že v současné době je nejlevnější instalace přes Win 7, doprodává se za cca 1500,- Kč.
z Win 7 a Win 8.1. Myslím, že v současné době je nejlevnější instalace přes Win 7, doprodává se za cca 1500,- Kč.
To si asi v BIOSu budeš muset nastavit načítání z USB, při instalaci z DVD se to zeptá samo, alespoň u mne. Záleží na tom jaký máš BIOS. Z flešky jsem to nikdy nedělal.
Jinak si někde nech flešku přepsat na DVD, pokud to nepůjde přepnout v biosu.
Mně třeba nefungovaly USB 3 dokud jsem nenainstalovat ovladače z DVD dodaného k základní desce.
Jinak si někde nech flešku přepsat na DVD, pokud to nepůjde přepnout v biosu.
Mně třeba nefungovaly USB 3 dokud jsem nenainstalovat ovladače z DVD dodaného k základní desce.
Proc by to neslo? Nastroj pro vytvoreni media ( mediacreationtool pro W10) nabizi tvorbu instalacniho USB. A mas opravdu koupene serial cislo? Aktivace W10 po upgradu i po ciste instalaci je totiz vazana na mac desky.
Proč by to nešlo? Proto jsem psal, že záleží jak má nastavený bios. Na NTB jsem USB device boot neměl ZATRŽENÉ! :)
Tak většinou stačí vyvolat bootmenu a vybrat co třeba jest. Nicméně máš pravdu, že kontrola BIOS, zda je vše dobře zatrženo či odtrženo, není nikdy od věci. A když to člověk udélá hned z kraje, tak si může ušetřit bádání, proč to zrovna nejde :)
Tvorba booot USB flash disku Windows: Rufus