Dobrý den,
plánuji upgrade skříně, tak bych vás chtěl poprosit o pomoc při výběru, případné zkušenosti a doporučení jsou velmi vítány :). U skříně bych ocenil prachové filtry, jelikož se u nás v obýváku hodně práší. Design neřeším tak moc, ale zase nemám rád ty "kolotoče" :D. Budu do toho dávat ATX desku: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a chladič na procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale myslím, že velikost u tohohle chladiče nebude problém :)
Díval jsem se na: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - akorát se mi u ni nelíbí ten lesklý design, bude to slušný lapač prachu, že?
Jsem otevřený novým návrhům, děkuji za ně předem :)
plánuji upgrade skříně, tak bych vás chtěl poprosit o pomoc při výběru, případné zkušenosti a doporučení jsou velmi vítány :). U skříně bych ocenil prachové filtry, jelikož se u nás v obýváku hodně práší. Design neřeším tak moc, ale zase nemám rád ty "kolotoče" :D. Budu do toho dávat ATX desku: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a chladič na procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale myslím, že velikost u tohohle chladiče nebude problém :)
Díval jsem se na: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - akorát se mi u ni nelíbí ten lesklý design, bude to slušný lapač prachu, že?
Jsem otevřený novým návrhům, děkuji za ně předem :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo
nebo
ty prachove filtry se popripade daji dokoupit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo
nebo
ty prachove filtry se popripade daji dokoupit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Díky za návrhy, nejvíce se mi z toho líbí ta Shinobi ale asi ve verzi s tím oknem :) vypadá to docela dobře :) :[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a taky je hlavně na skladě :D
Kdybychom se mohli pohnout do kategorie do 2000, byly by tam nějaké alternativy? Ocenil bych asi zabudovaný ten přední prachový filtr, ty ostatní bych klidně měl dokoupené.
Kdybychom se mohli pohnout do kategorie do 2000, byly by tam nějaké alternativy? Ocenil bych asi zabudovaný ten přední prachový filtr, ty ostatní bych klidně měl dokoupené.
Za 2000 bych asi doporucil nejlepe [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo by tam byla jeste [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale jak je to u nich s filtry ted bohuzel nevim
nebo by tam byla jeste [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale jak je to u nich s filtry ted bohuzel nevim
Ta Corsairka vypadá hodně libově, hlavně to uchycení těch filtru a všeobecně zpracování vypadá na velmi dobré úrovni, asi půjdu do ní :) Děkuji moc, za pomoc :)
Tak jsem nakonec šel do Corsairky a je suprová, je to úplně jiná úroveň, než jsem měl před tím, takže díky moc :). Chtěl bych se ještě zeptat na nějaký tip ohledně ventilátorů. Mám v plánu dokoupit do přední pozice dva 140 mm a nahoru jeden 140 mm (do bočních se mi moc nechce, jelikož je mám přímo u ucha :D). Chtěl bych dopředu zkusit modré podvícení :D neznáte nějaké tiché 140 mm ventilátory s modrým podsvícením, které byste mohli doporučit? Potom teda taky jeden normální (bez podsvícení) tichý 140mm nahoru :D, protože ty od Corsairu jsou docela hlučné :/