Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém s AOC Spectrum 7Klr(A)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    45

    Zdravim,
    prave som si kupil 17 palcovy monitor AOC Spectrum 7Klr(A) od ruky, vsetko je super, ale nechapem jednu vec. Ked mu nastavim rozlisenie napr. 1280x1024, ikonky sa nezmensia, ale obraz sa akoby "nezmesti" do monitora. Mysou rolujem doprava a dolava, cize ked pridem na okraj obrazovky tak sa cely obraz posunie do opacneho smeru. Ako v nejakej strategickej hre, kde mysou na okraji obrazovky posuvam cely obraz dolava doprava hore a dole. Nevie mi niekto poradit, v com je problem? Chcem si nastavit vacsie rozlisenie, aby som mohol mat mensie ikonky, fonty a tak.
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    neni to moitorem, ale grafikou... bude to nejaky nastaveni, vypada to ze si system mysli ze monitor jede jen 1024*768 a vyssi rozliseni jen takto roluje...

    btw moc se mi nechce verit ze by nejaky AOC touto dobou jeste fungovalo... tak dlouho po tom co se prestaly CRT delat. doma byly dva a jednak oba staly zaprd a stejne docela brzo odesly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    neni to moitorem, ale grafikou... bude to nejaky nastaveni, vypada to ze si system mysli ze monitor jede jen 1024*768 a vyssi rozliseni jen takto roluje...

    btw moc se mi nechce verit ze by nejaky AOC touto dobou jeste fungovalo... tak dlouho po tom co se prestaly CRT delat. doma byly dva a jednak oba staly zaprd a stejne docela brzo odesly...
    No, náhodou, moje 7A+ šlape stále dobře (po třech letech, sice předchozí bouchnul ale tenhle jede bez problémů)

    Jinak, na 100% je to v nastavení GK
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    neni to moitorem, ale grafikou... bude to nejaky nastaveni, vypada to ze si system mysli ze monitor jede jen 1024*768 a vyssi rozliseni jen takto roluje...

    btw moc se mi nechce verit ze by nejaky AOC touto dobou jeste fungovalo... tak dlouho po tom co se prestaly CRT delat. doma byly dva a jednak oba staly zaprd a stejne docela brzo odesly...
    Kupil som to za 700 Sk,- a zatial je skutocne v perfektnom stave.
    Takze sa mam rypat v nastaveni grafickej karty... OK. Nema niekto nejaky tip?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od HeReTiCo Zobrazit příspěvek
    Kupil som to za 700 Sk,- a zatial je skutocne v perfektnom stave.
    Takze sa mam rypat v nastaveni grafickej karty... OK. Nema niekto nejaky tip?
    Věšteckou kouli nemám a ty moje... no, co tak napsat co máš za GK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Věšteckou kouli nemám a ty moje... no, co tak napsat co máš za GK?
    MSI RX800 128MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    to mi pripomina stary ovladace ATI pro Rage II, kde se dal nastavit desktop vetsi nez realny rozliseni monitoru :-D. chovalo se to pak presne takhle.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    CCC (catalyst control center) nebo CP (control panel)

    @ice: mi se to povedlo jednou na R9200, byl sme z toho děsně vyhukaný co se to vůbec děje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Je to "problém" ATI. S NVIDIÍ se mi to ještě nestalo, s gr. kartami ATI celkem běžně.

    U mě to dělá při vyšších rozlišeních než je oficiální max. podporované rozl. monitoru. Neoficiálně jde monitor až na 2048x1536, ale ATI se sekne někde níž a s obrazem jde scrollovat .

    Nevím, kde se to nastavuje. Nejlepší by bylo přeintalovat OS. Bohužel tu nemám PC s ATInou, ale myslím, že je to driverama. Dělá to v XP i ve Vistě.

    Nebo se to Vistě sekne na rozlišení dekstopu, např. mám desktop 1280x1024, hra běží v 1920x1200, ale já vidím jen 1280x1024. Opět jen ATI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tuším to šlo nastavit ve starém Control Panel a byl to problém v nastavení (co si pamatuji)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spread Spectrum
    Od Craft v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 11:44