wert668_navrh01
hehe ^_^ Je to o momentu, né o civění. Jinak uznávám asi jsem to trochu přehnal, ale co není může být.
..ja by som tiez niektore moje navrhy najradsej stiahol z galerie lebo mi chodi mraz po chrbte ked sa na ne pozriem. Zial uz to nie je mozne. Takze sme sa hadam poucili a na buduce si to 2x rozmyslime nez sem nieco uverejnime.
Jedine ze by taku fcionalitu spristupnili :D
Jedine ze by taku fcionalitu spristupnili :D
[QUOTE=wert668]hehe ^_^ Je to o momentu, né o civění. Jinak uznávám asi jsem to trochu přehnal, ale co není může být.[/QUOTE]
pokud je to o momentu, proč vytváříš něco, na co maj lidi civět hodiny denně na ploše?
pokud je to o momentu, proč vytváříš něco, na co maj lidi civět hodiny denně na ploše?
Popravdě já svoji plochu nevidím i několik dnů v kuse. Nevím jak vy, ale já nesedím u kompu a nekochám se plochou. Většinou nemám zapnutý ani grafický režim.
Přesto se na to vydržím klidně koukat. Prostě to tak nějak vyšlo a už nebylo cesty zpět a tak strašné to zase není. Prostě mi bylo líto to zahodit, když už jsem tomu dal život.
Přesto se na to vydržím klidně koukat. Prostě to tak nějak vyšlo a už nebylo cesty zpět a tak strašné to zase není. Prostě mi bylo líto to zahodit, když už jsem tomu dal život.
taky na plochu necivim, sice mám puštenou grafiku furt, ale v popředí je buď Opera nebo Xchat... ale prostě mě to zarazilo, že je to takový likvidační...
Chtěl jsem něco netradičního co by to tu trochu osvěžilo. Zřejmě jsem to přehnal, ale něco do sebe to má.
Hm hm první člověk co si myslí, že je to málo kreativní :) ale jak se říká výjimky se najdou pokaždé...