Zdravím komunitu.
Mám 5 zachovalých až funglových zdrojů. Předpokládejme, že jsou všechny v dobrém stavu. Můžete mi je posoudit a udělat žebříček dle kvality?
Modecom Feel1 600ATX
FSP Green Power AX450-60APN
HuntKey LW-6450HP
FSP Saga+ 450P
RexPower PZ-400
Mám 5 zachovalých až funglových zdrojů. Předpokládejme, že jsou všechny v dobrém stavu. Můžete mi je posoudit a udělat žebříček dle kvality?
Modecom Feel1 600ATX
HuntKey LW-6450HP
FSP Saga+ 450P
RexPower PZ-400
Nikdo, kdo má přehled si nevšiml?
Rekl bych ze by to mohlo byt takhle, druha vec je, ze bych osobne nepouzil ani jeden, ty prvni tri jenom kdybych si je poradne overil merenim, a to urcite docasne. Rexpower a Modecom by letel do kose okamzite.
FSP Saga+ 450P
HuntKey LW-6450HP
Modecom Feel1 600ATX
RexPower PZ-400
FSP Saga+ 450P
HuntKey LW-6450HP
Modecom Feel1 600ATX
RexPower PZ-400
Díky moc.
Tak ty poslední 2 pozice jsem odhadl přesně. Jen jsem myslel, že ten HuntKey bude na prvním místě - četl jsem nějaké chvály v časopise, že u nás neznámé, ale kvalitní zdroje a bla bla dál.
ten Rex mám podezření, že mi oddělal jednu desku, takže půjde na nějakou 478 pro sociální sektor :D
Tak ty poslední 2 pozice jsem odhadl přesně. Jen jsem myslel, že ten HuntKey bude na prvním místě - četl jsem nějaké chvály v časopise, že u nás neznámé, ale kvalitní zdroje a bla bla dál.
ten Rex mám podezření, že mi oddělal jednu desku, takže půjde na nějakou 478 pro sociální sektor :D
Hele, ten Huntkey bych mozna dal i vys, ale prave ze jsem o nem moc nenasel ... v ruce jsem ho nemel a co jsem videl vnitrek tak tam byly Vent kondiky, takze stejna uroven jako to FSP, ale treba se pletu, kdybys je kuchnul a nafotil, dalo by se to urcit lip.