Nové PC - po zapnutí no signal detected
Právě mi dorazil domu PC. Zapojil jsem zdroj, klavesnici, mys, zapojil jsem skrze DVI do monitoru a spustim PC. Vetracky jedou, deska sviti, ale na monitoru se objevi pouze no signal detected! Vyzkousel jsem i VGA slot - to same. Jedna se grafickou kartu integrovanou na procesoru Intel Core i5-6400 tedy Intel HD Graphics 530.Vubec si nevim rady cim by to melo byt. Predem dekuji za jakoukoliv radu.
PC je nová sestava, která podlehá záruce? Jestli se můžeš dostat dovnitř, tak se v takových případech první zkouší reset CMOS - tj. přehození jumperu základní desky na pinech k tomu určených. Bývá to vedle baterky a je to popsané. Kdyby byl problém, tak příručka nebo internet - manuál desky.
[QUOTE=dom324;576238]A to máš jenom iGPU?Myslím si,že k i5 6400 rozhodně nestačí iGPU od intelu [/QUOTE] - to jednak neposuzuj - někomu ano a druhak to v této fázi není zrovna užitečné.
[QUOTE=dom324;576238]A to máš jenom iGPU?Myslím si,že k i5 6400 rozhodně nestačí iGPU od intelu [/QUOTE] - to jednak neposuzuj - někomu ano a druhak to v této fázi není zrovna užitečné.