Počítač k vánocům
Dobrý den,
chci si udělat radost novým železem. Předvybral jsem si toto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mohu poprosit o komentář? Předem moc děkuji.
chci si udělat radost novým železem. Předvybral jsem si toto:
Mohu poprosit o komentář? Předem moc děkuji.
Dobrý den. Ano převážně volnočasová zábava :) Takže hry. Drtivě čas trávím na MOBA hrách, ale mám určité resty co si chci zahrát a chci koukat i výhledově. Cena v této relaci. Tj. cca 15 000 víc nemám. Poslední věci jsem kupoval co jsem viděl na svém czc účtu v tuto dobu akorát v roce 2009 a počítač parádně slouží doteď. Jen už to je na komforní zahrání např. Fallout 4 trochu málo. Kdyby se opět povedlo něco takového. Byl bych nadšený :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q9600 (2.66Ghz)
GPU: ATI Radeon HD 7700
Ram: 4gb DDR3
Zaklad: ASUS P5QC
Zdroj: Přímo nevím, ale nějaký green power 500W (už v něm rachtá)
Jo jinak zbytek mám takže opravdu jen tyto komponenty. Právě už se v HW moc neorientuji tak přijímám každé rady a jsem otevřen diskusi. Jsem jen opravdu limitován cenou jelikož při medině si nestíhám vydělat tolik abych měl nějaký NASA PC. Stačí mi abych rozjel teď vše a pokud to vydrží na pár let. Abych zase stejně jako s tímhle PC byl "šťastný" i po takové době :) Jen teď už jsem limitován tím, že některé hry nejdou plynule ani na minimum :)
GPU: ATI Radeon HD 7700
Ram: 4gb DDR3
Zaklad: ASUS P5QC
Zdroj: Přímo nevím, ale nějaký green power 500W (už v něm rachtá)
Jo jinak zbytek mám takže opravdu jen tyto komponenty. Právě už se v HW moc neorientuji tak přijímám každé rady a jsem otevřen diskusi. Jsem jen opravdu limitován cenou jelikož při medině si nestíhám vydělat tolik abych měl nějaký NASA PC. Stačí mi abych rozjel teď vše a pokud to vydrží na pár let. Abych zase stejně jako s tímhle PC byl "šťastný" i po takové době :) Jen teď už jsem limitován tím, že některé hry nejdou plynule ani na minimum :)
Ta Operacni pamet je jaka? Teoreticky by se dala pouzit.
Pevny disk a skrin pujde taky pouzit ze stavajiciho PC?
Pevny disk a skrin pujde taky pouzit ze stavajiciho PC?
Ano HD i skrin jdou pouzit. CD mechaniky atd. vše využiji.
Everest mi k RAM říká toto: DIMM2: A-Data DDR3 1333G [ TRIAL VERSION ] jsou to 2x2GB Zítra ráno se na to podívám a napíši přesně. Ale spíše to dopadne tak, že tento PC dám známému, který hraje na bramboře.
Everest mi k RAM říká toto: DIMM2: A-Data DDR3 1333G [ TRIAL VERSION ] jsou to 2x2GB Zítra ráno se na to podívám a napíši přesně. Ale spíše to dopadne tak, že tento PC dám známému, který hraje na bramboře.
Vim ze je to pres limit, ale rekl bych ze se to vyplati, pokud je PC na hry, pouzil bych slabsi CPU a pridal trosku na graficke karte. Alternativou by mohla byt nejaka karta od AMD
Vim ze je to pres limit, ale rekl bych ze se to vyplati, pokud je PC na hry, pouzil bych slabsi CPU a pridal trosku na graficke karte. Alternativou by mohla byt nejaka karta od AMD
Za podobnou cenu se da sehnat napriklad R9 380 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] v prumeru je o par procent vykonnejsi, ale ma zase vyssi spotrebu.
Pak jsou jeste dostupne 4GB verze techhle karet za dalsi priplatek.
Pak jsou jeste dostupne 4GB verze techhle karet za dalsi priplatek.
Dobrý den, takže tak jak navrhl kolega Salamander to mohu postavit? Nebo ještě někdo nějaký ekvivalent? :)
Jeste jsem premyslel o tom postavit to na Skylake, ale pri tehle cene by tam bylo podle me prilis mnoho kompromisu.
tu první Salamandrovu sestavu ;) ... možná bych připlatl za grafiku s lepším chlazením [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=ttoommaassoo;576827]tu první Salamandrovu sestavu ;) ... možná bych připlatl za grafiku s lepším chlazením [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Ja mam radsi chladice co houkaji horky vzduch ven ze skrine. Ale chtelo by to projit nejake recenze.
Ja mam radsi chladice co houkaji horky vzduch ven ze skrine. Ale chtelo by to projit nejake recenze.
Dobrý den, sorry, že ještě otravuji. Jak je to jen s cenou HW po vánocích? Já na to nespěchám a jako studentovi je mi milá každá stovka. Chtěl bych se zeptat zda-li třeba po novém roce nějak spadnou ceny nebo je to více méně stejné celou dobu.
To nejde odhadnout trh tolik měsíců dopředu.Maximálně ses měl kouknout jestli ta sestava během black friday nezlevnila
[QUOTE=espiritu38;577051]Dobrý den, sorry, že ještě otravuji. Jak je to jen s cenou HW po vánocích? Já na to nespěchám a jako studentovi je mi milá každá stovka. Chtěl bych se zeptat zda-li třeba po novém roce nějak spadnou ceny nebo je to více méně stejné celou dobu.[/QUOTE]
Ceny se spíše řídí kurzem dolar vs. koruna a ne zda jsou Vánoce.
Ceny se spíše řídí kurzem dolar vs. koruna a ne zda jsou Vánoce.