Pád systému.
Zdravím komunitu.
Můžete mi někdo zkusit prosím určit příčinu? V příloze minidump.
A do budoucna - teď na to nemám vůbec čas - jak se o to mohu pokusit sám.
Můžete mi někdo zkusit prosím určit příčinu? V příloze minidump.
A do budoucna - teď na to nemám vůbec čas - jak se o to mohu pokusit sám.
Tohle je tam napsáno.
Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\i8042prt.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for i8042prt.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for i8042prt.sys
Probably caused by : i8042prt.sys ( i8042prt+1174 )
I8042prt.sys Informace o souboru
Tento proces známý jako i8042 Port Driver patří k softwaru i8042 Klávesnice a myš PS / 2 Port ovladače nebo operačního systému Microsoft Windows nebo PS / 2 klávesnice a myš Port Driver od společnosti Microsoft (http://www.microsoft.com).
Ten minidump otevírám v tomto programu Debugging Tools for Windows (x86)
Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\i8042prt.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for i8042prt.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for i8042prt.sys
Probably caused by : i8042prt.sys ( i8042prt+1174 )
I8042prt.sys Informace o souboru
Tento proces známý jako i8042 Port Driver patří k softwaru i8042 Klávesnice a myš PS / 2 Port ovladače nebo operačního systému Microsoft Windows nebo PS / 2 klávesnice a myš Port Driver od společnosti Microsoft (http://www.microsoft.com).
Ten minidump otevírám v tomto programu Debugging Tools for Windows (x86)
Ano, podle informací tento ovladač patří k portu PS/2 a používá ho klávesnice i myš. Tedy hledat chybu tam.
Jaká je pravděpodobnost, že by tento problém mohl být způsoben HDD?
ještě se zeptám: Když mi zamrzl předtím několikrát systém (souvislost to má s GK, ale opět si dokáži představit příčinu v HDD) - k pádu nedošlo, minidump žádný - kde najdu nějaké záznamy, co se mohlo stát? W7.
Jaká je pravděpodobnost, že by tento problém mohl být způsoben HDD?
ještě se zeptám: Když mi zamrzl předtím několikrát systém (souvislost to má s GK, ale opět si dokáži představit příčinu v HDD) - k pádu nedošlo, minidump žádný - kde najdu nějaké záznamy, co se mohlo stát? W7.
[QUOTE=Ventero;577006]Jaká je pravděpodobnost, že by tento problém mohl být způsoben HDD?[/QUOTE]
relativne vysoka, za test/opravu pres HDDregenerator nic nedas,,,, v pripade chyby bych vymenil kabel a zkontroloval jeste RAM
relativne vysoka, za test/opravu pres HDDregenerator nic nedas,,,, v pripade chyby bych vymenil kabel a zkontroloval jeste RAM
Tak to jsi mě nepotěšil :D
Tvůj návrh ohledně HDD nejspíš nemá cenu - HDD je starý a dost přejetý. Kdybys viděl smart, tak se zježíš :-) - ten disk je nouzové řešení a bohužel bylo kratším, než jsem myslel. Nebo myslíš, že regenerátor by ještě něco zmohl? Je free? Viděl bych to fakt ne něm. RAM však přetestuji pro sichr.
Tvůj návrh ohledně HDD nejspíš nemá cenu - HDD je starý a dost přejetý. Kdybys viděl smart, tak se zježíš :-) - ten disk je nouzové řešení a bohužel bylo kratším, než jsem myslel. Nebo myslíš, že regenerátor by ještě něco zmohl? Je free? Viděl bych to fakt ne něm. RAM však přetestuji pro sichr.