nefungující obraz
zdravim sem úplný nováček tak se omlouvám že tohle píši sem pᚨč sem nevěděl kam to napsat,
mám takový problém s obrazem, když si pustím film nebo cokoli jiného třeba z internetu mám obraz tokový našeedlí jakoby ''v mlze'' vůbec newím čím to může být tak sem si ztáhnul codecy a nainstaloval je a nic vše je pořád stejne poradte mi pls dekuji
mám takový problém s obrazem, když si pustím film nebo cokoli jiného třeba z internetu mám obraz tokový našeedlí jakoby ''v mlze'' vůbec newím čím to může být tak sem si ztáhnul codecy a nainstaloval je a nic vše je pořád stejne poradte mi pls dekuji
Jo, to se mi kdysi taky stalo...
Problém byl v tom, že se mi nějak automaticky přepla (v nvidia ovladačích na grafiku) gama a takové věcičky na obraz - obraz byl stejný jenom u videa jsem viděl hnus.
Pokud máš nVidii grafiku, jdi do toho panelu a nastav default (můžeš zkusit i u ATi)
Snad to pomůže, pak se zase ozvi.
Problém byl v tom, že se mi nějak automaticky přepla (v nvidia ovladačích na grafiku) gama a takové věcičky na obraz - obraz byl stejný jenom u videa jsem viděl hnus.
Pokud máš nVidii grafiku, jdi do toho panelu a nastav default (můžeš zkusit i u ATi)
Snad to pomůže, pak se zase ozvi.
ale ja tam mam jen -nview desktop manager- a pak mrte dalsich veci kdyz to rozevru
-rozlišení obrazu
-obnov.frekvence obrazovky
-kvalita barev
-nastavení výkonnosti kvality
-vlastní nastavení barev
-nastavení otáčení
-oprava barev
-displej nvidia
-O středisku medii...
-konec
a tam sem to nikde nenasel
-rozlišení obrazu