Zdravím,
mohl by mi prosím někdo poradit s tímto problémem?
Týká se to přehrávání videí na Youtube a to konkrétně na mém oblíbeném a nejpoužívanějším prohlížeči Chrome, videa při 720p a výš se mi tak nehorázně lagují a všemožně sekají, nebo zamrzají, že se na ně vůbec nedá koukat. Zvláštní je, že třeba na Internet Exploreru mi ta videa i při 1080p jedou plynule. Ne vždy, ale většinou jedou plynule a bez problémů. Bohužel, zatím stále používám Windows XP, tudíž mi skončila ze strany Internet Explorer podpora a nemohu si na Youtube přehrát nic. Zkoušel jsem ještě Operu, tam do bylo lepší, ale i tak se videa dost sekala a teď mám Firefox, který je na tom stejně jako ta Opera. Navíc oba prohlížeče jsou hrozně pomalé a ve srovnání s Chrome dost zaostávají. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být, že mi to na tom Chrome nejde? Zkoušel jsem vypnout antivir, vypnout HW akceleraci a nic. Jinak mám router od O2 se 100Mb/s.
Děkuji všem za rady!
---------- Doplněno v 12:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:06 ----------
Také bych měl zmínit zajímavost, že i přesto, že Youtube to 710p a vyšší rozlišení nestíhá, automaticky při spuštění videa se mi to do toho HD rozlišení samo přepne...