"Warranty sticker, void if tampered" / Přístup do vnitřností MSI GE60
Dobrý den,
je to už devět měsíců, co vlastním notebook MSI GE60 2PE Apache Pro, a tak jsem si řekl, že bych otevřel víko a vysál notebook od prachu. Kryt drží na čtyřech šroubech, z toho jsou tři přístupné, poslední čtvrtý je přikryt nálepkou, která (pokud si pamatuji) zní: "Warranty sticker, void if tampered," což jsem si přeložil jako "Při poruše nálepky propadá záruka." To ale znamená, že nemůžu notebook otevřít, aniž bych přišel o záruku. Jak to tedy je, mohu notebook otevřít bez ztráty záruky, nebo to není možné?
Děkuji!
je to už devět měsíců, co vlastním notebook MSI GE60 2PE Apache Pro, a tak jsem si řekl, že bych otevřel víko a vysál notebook od prachu. Kryt drží na čtyřech šroubech, z toho jsou tři přístupné, poslední čtvrtý je přikryt nálepkou, která (pokud si pamatuji) zní: "Warranty sticker, void if tampered," což jsem si přeložil jako "Při poruše nálepky propadá záruka." To ale znamená, že nemůžu notebook otevřít, aniž bych přišel o záruku. Jak to tedy je, mohu notebook otevřít bez ztráty záruky, nebo to není možné?
Děkuji!
Takže vlastně ani nemůžu přidávat RAM či SSD disk? To mi přijde jako docela hloupé, ale pokud je to tak... co dělat.
Nálepku můžete porušit bez ztráty záruky. Vyměnit RAM, HDD/SSD nebo vyčistit notebook tak není problém. Záruka padá pouze v případě, že uvnitř něco poškodíte. Viz také již naše dřívější odpověď na toto téma zde: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/83916-MSI-GE60-2QE-Apache-Pro-rozsireni-pameti