ahoj mám tento zdroj
Seasonic S12II-620 620W bronze plus
na větvi +3.3 V mi aida ukazuje 3.424 V...hranice je 4.465
je možné že by se to časem dostalo přez hranici???
nikde v testech jsem nevidel zdroj který by měl tak vysokou tu voltaž na te větvi
Děkuji
Seasonic S12II-620 620W bronze plus
na větvi +3.3 V mi aida ukazuje 3.424 V...hranice je 4.465
je možné že by se to časem dostalo přez hranici???
nikde v testech jsem nevidel zdroj který by měl tak vysokou tu voltaž na te větvi
Děkuji
Aida může kecat, zkus to změřit multimetrem.
no moc meřit nemohu pač nevím jak....musism veřit že napetí je pouze 3,424 a ne více což je ještě pod hranicí...co by se mohlo poškodit pokud by bylo více\????
Tahle SW měření jsou opravdu orientační.
Teoreticky je možné všechno, ale na překročení této hranice si nevsadím ani pětník ...
Nic nepíšeš o stáří a vytíženosti PC (desky, zdroje), takže obecně:
Jestliže to není velká odchylka - a tohle není, tak to neřeš. Jestli ti to nedá spát, tak můžeš ještě zkusit půjčit jiný nový nebo slušný zánovní zdroj a mrknout, jestli se ta numera budou nějak výrazně lišit. Jestli jo - a to si vsadím, že ne - tak můžeš zkusit měnit zdroj, začít šetřit na nové PC, či co tě napadne. A jestli ne, tak cajk ...
Jinak platí, co psal kolega - multimetr ...
Teoreticky je možné všechno, ale na překročení této hranice si nevsadím ani pětník ...
Nic nepíšeš o stáří a vytíženosti PC (desky, zdroje), takže obecně:
Jestliže to není velká odchylka - a tohle není, tak to neřeš. Jestli ti to nedá spát, tak můžeš ještě zkusit půjčit jiný nový nebo slušný zánovní zdroj a mrknout, jestli se ta numera budou nějak výrazně lišit. Jestli jo - a to si vsadím, že ne - tak můžeš zkusit měnit zdroj, začít šetřit na nové PC, či co tě napadne. A jestli ne, tak cajk ...
Jinak platí, co psal kolega - multimetr ...
ok díky..no zdroj mám necelých 12 měsíců i s novým PC...pc je vytížene idle tak 70% 30 % hry.
Takže na to asi kašlu a nechám to být, a snad je to měření správné a vejdu se do tolerance....a ono to nejak dopadne....zatím se za rok provozu nic nestalo
Jo přestala mi svítít dioda tlačítka start..byla modrá....je to na skříni Fractal 4....ale to s tím asi nesouvisí
Takže na to asi kašlu a nechám to být, a snad je to měření správné a vejdu se do tolerance....a ono to nejak dopadne....zatím se za rok provozu nic nestalo
Jo přestala mi svítít dioda tlačítka start..byla modrá....je to na skříni Fractal 4....ale to s tím asi nesouvisí