Zpomalené reagování PC
Dobrý den přeji ,
Chtěl bych se poradit . Ze dne na den se mi zdá že systém a hlavně webové prohlížeče(používám dva - Opera, Chrome) zpomaleně reagují oproti dřívější době.
Ve Správci mi ukazuje poměrné nízké hodnoty na zpomalené reagování
(Využítí procesoru: 1 - 3 %max při nic nedělání;Fyzická Paměť: 45 - 48%) . Při hraní her nebo při větší zátěži PC šlape jak má , jen systém se nějak zadrhává .A už si nevím rady , tak se obracím sem , jestli dáme něco dohromady jen přeci víc hlav víc ví .
Moje sestava :
CPU: Intel Core i7-4790k
RAM: 8GB
Systém: Win 7 (64bit)(Servis Pack 1)(Origo)
Graf. karta: AMD Radeon R9 200 Series
Diskové jednotky:
1) Kingston ATA - SSD - 120GB
2) WD - 1TB
3) WD - 640GB
Pokud by někdo cokoliv potřeboval rád odepíšu . Nevím co všechno potřebujete vědět.
Chtěl bych se poradit . Ze dne na den se mi zdá že systém a hlavně webové prohlížeče(používám dva - Opera, Chrome) zpomaleně reagují oproti dřívější době.
Ve Správci mi ukazuje poměrné nízké hodnoty na zpomalené reagování
(Využítí procesoru: 1 - 3 %max při nic nedělání;Fyzická Paměť: 45 - 48%) . Při hraní her nebo při větší zátěži PC šlape jak má , jen systém se nějak zadrhává .A už si nevím rady , tak se obracím sem , jestli dáme něco dohromady jen přeci víc hlav víc ví .
Moje sestava :
CPU: Intel Core i7-4790k
RAM: 8GB
Systém: Win 7 (64bit)(Servis Pack 1)(Origo)
Graf. karta: AMD Radeon R9 200 Series
Diskové jednotky:
1) Kingston ATA - SSD - 120GB
2) WD - 1TB
3) WD - 640GB
Pokud by někdo cokoliv potřeboval rád odepíšu . Nevím co všechno potřebujete vědět.
Tak jsem to projel HDTune pro trial verze.Mohl by si pak napsat co jsi tím zjistil ? Děkuji.
RAM dodám o něco později.
RAM dodám o něco později.