Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Xilence Power 550W nestačí??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Moje sestava:
    procesor - Core 2 Duo Conroe E6550 2.33GHz LGA775/1333MHz 4MB
    chladic - Arctic Cooling FREEZER 7 Pro, 6x heat pipe, skt. 775
    deska - GIGABYTE P35-DS4, s775, iP35,D.DDR2,2x PCIe,SATA2,GL,1394
    pamet - KINGSTON 2GB HyperX 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2x1GB)
    grafika - Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 XT 256MB VIVO, PCI-E
    disk - WD Caviar RE2 320GB 7200rpm 16MB SATA II
    DVD-RW SONY-Nec 18x DVD+/-/RAM,SATA*Label Flash*bulk
    zdroj - XILENCE power 550W, PFC, 12 cm fan, SATA, P4, RETAIL
    trochu sme taktili a v pohode dostali procesor na 2,8GHz. V Memtestu bez jedine chybicky. Kdyz sme sestavu testovali Orthosem na zatizeni, doslo k restartu(2x)---> s nejvetsi pravdepodobnosti nedostatek stavy(?) ---> spatny zdroj ???
    Muzete mi prosim poradit zdroj ktery by tuhle sestavu po pretakteni utahnul(samozdrejme s nejakou rezervou). Rad bych se dostal na nejaky 3,2GHz. Pri vyberu jde jak jinak i o penize(nemam na zdroj 5000Kc )
    Moc diky za jiste odborne rady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    pozri sem http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine a vypočítaj si koľko by mal tvoj PC papať. Pochybujem že to bude zdrojom tvoja zostava bude maximálne odoberať 400W. Skús pozreť teploty
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Imho to nebude zdrojem ty restarty

    Když to nemáš nataktěné tak pohoda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Nenataktene sem to ani nezkousel ---> chci to mit pretaktovane... podle toho sem volil PC komponenty...
    Kdyz myslite ze neni chyba ve zdroji, kde tedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No tak to je fakt super.

    Jako píšeš o problému a ani nevíš jak to chodí bez OC

    Proč ho jako nezrušíš na chvíli? Aby jsi to otestoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Bez OC sem testoval, Memtestem a Orthosem. Byl to ale pouze test zatizeni procesoru zakladni instalace WinXP. Neprojevilo se na nem zatizeni grafarnou, to bych vyzkousel leda nejakou hrou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No tak testuj, nebo si rovnou kup něco takového:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...2008O0V41NLEGH
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Podle tebe to teda po pretakteni na ty +-3Ghz poradnej 500W zdroj uzivi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Enermax 100% jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Ty s nim mas zkusenosti? Koukam ze ty mas Fortrona...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jo přesně tak, mám Fortrona - což znamená že absolutně nevím nic o jiných značkách nebuď najivní a neurážej

    EDIT: nebo můžeš vzít toto:
    http://www.alza.cz/zdroj-corsair-hx520-d67907.htm

    Cenově vyjdou nastejno, výkonově jsou hodně podobně
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Ja ani v nejmensim neurazim... Jen proste hledam nekoho kdo ma s vecma ktery doporucuje opravdu vlastni zkusenosti... Radilu ktery radej podle toho co jim poradil nekdo jinej a koho samozrejme ani neznaji znam hafo... Opravdu nic proti tobe!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nyní už neurážíš mě ale značku Enermax

    EDIT: Jako narveš si na X1950XT nějaký levný Xilence a nyní budeš puntičkářský vybírat...imho pěkný trapas...
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 22-08-2007 v 15:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Dobre preber si to jak chces... Proste jen hledam vsechny mozny varianty... Chci dobre investovat... Paklize zdroj Xilence nestaci, musim se poohlednout po necem jinem... nechci podruhe koupit spatny kus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    U Corsairu, Enermaxu, Taganu, Seasonicu, Fortronu se nemáš čeho bát
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Be Quiet Dark Power 550W
    Od cc355 v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 02-10-2008, 20:22
  2. Zdroj XILENCE power 600W
    Od simontpf v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 09:55
  3. Zdroj XILENCE power 400W
    Od HiLow v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 07:27
  4. XILENCE power 600W / 0dB(A)
    Od ShadowX v sekci Zdroje
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 18:46