Tazatel: Simon
Znění dotazu: Dobry den sestavta mi prosim herni pc okolo 20 000. Dekuji
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Pc sestava
Znění dotazu: Dobry den sestavta mi prosim herni pc okolo 20 000. Dekuji
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Pc sestava
Tak se registruj a napiš do příslušné sekce. Protože jako anonym nemůžeš psát další příspěvky do existujícího vlákna. A napsal jsi málo informací. Monitor máš nebo má být v ceně? To samé periferie - myš, klávesnice, repro? OS máš nebo má být také v ceně?
Aby to byl herni pc a s OS nejlepe 8.1.reproduktory mam a mys si koupim sam ale jestli tak mi muzete nejakou doporucit i klavesnici a monitor.
Co budeš hrát za hry? :confused: Do 20000 i s monitorem, nebo ten je navíc? Velikost monitoru a rozlišení? To bych doporučil min. fulHD a 24"...
Jasne, idealne nejakou se 4GB VRAM, ale nechtel jsem aby bylo PC pres 20k
treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s tou se do 20k vejdes (kdyz vynecham ten OS)
treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s tou se do 20k vejdes (kdyz vynecham ten OS)
Je ti jasne ze GHz neudavaji vykon procesoru :slug Teda neni to jediny faktor ktery vykon urcuje. Ver mi ze za tu cenu nic lepsiho nesezenes.
V tom pripade ale musis pouzit jinou zakladni desku a operacni pamet 4690 je pro socket 1150, ne 1151
To mas asi celkem fuk,
nejlevnejsi asi tahle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
tohle je pak celkem zajimava varianta [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak v pripade ze kupujes na czc, obcas tam mivaji docela fajn ceny na pouzite kousky ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )
BTW: osobne bych sel stejne do Skylake CPU, ale je to na tobe
nejlevnejsi asi tahle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
tohle je pak celkem zajimava varianta [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak v pripade ze kupujes na czc, obcas tam mivaji docela fajn ceny na pouzite kousky ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )
BTW: osobne bych sel stejne do Skylake CPU, ale je to na tobe
Konecna sestava meho pc mechanika ASUS DRW-24F1MT, černá, bulk monitor Samsung S24D300H - LED monitor 24" klavesnice Genius GX Gaming Scorpion K9, černá, CZ mys A4tech Bloody Gamming V8, CORE 2 grafika MSI GTX 960 4GD5T OC, 4GB zdroj Seasonic S12II-520 520W skrin SilentiumPC Gladius M20, černá disk ADATA Premier Pro SP550 - 120GB 2. Disk WD Caviar Blue EX - 1TB procesor Intel Core i5-6600 ramky Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1866 zak.deska ASRock B150 PRO4/D3 - Intel B150 a windous 8.1 (cca 26 200)