Chrčení repro
Zdar,amater prosí o radu.Chrčely mi stolní stereo repráky 2.0.Koupil jsem nové 2.1Logitech Z4-chrčí dál!Je problém ve zvukové kartě?
Mám Realtek HD.Co Dělat?Koupit novou kartu?Doporučte kvalitní pro poslech mp3 zna repro 2.1.Logitech Z4.
Dík
Mám Realtek HD.Co Dělat?Koupit novou kartu?Doporučte kvalitní pro poslech mp3 zna repro 2.1.Logitech Z4.
Dík
hmm :rolleyes:, napiš co máš za zvukovku aspoň.
Nemáš u Repra nějakou "rušičku"?
Reinstaluj zvukovku.
sniž hlasitost na 50% - v kompu, ne na repru.
Nemáš u Repra nějakou "rušičku"?
Reinstaluj zvukovku.
sniž hlasitost na 50% - v kompu, ne na repru.
Realtek ALC882,co myslíš rušičkou(mam tam klubko kabelů a trafo na externí HDD- a chrčej i při odpojenym),zvuk jem zkoušel stahnout,i vypnout všechno kromě wave,ale nepomáhá.Co ta karta je to šmejd nebo je dobrá?Asi to vemu radši do servisu.
co mas za zakladni desku?
preinstaluj ovladace zvukovky a pripadne chipsetu.
Jinak - bud ji reklamuj, nebo kup nejaky levny x-fi... rozdil v kvalite zvuku bude zdrcujici, i kdyz x-fi neni zadny zvukovy prebornik.
preinstaluj ovladace zvukovky a pripadne chipsetu.
Jinak - bud ji reklamuj, nebo kup nejaky levny x-fi... rozdil v kvalite zvuku bude zdrcujici, i kdyz x-fi neni zadny zvukovy prebornik.
Zkus ty bedny napojit na walkmana a poslechnout jestli to není těma bednama.
Navíc se mrkni jestli kábl ze zvukovky nejde kolem transformátorů, síťových šnůr atd.
Navíc se mrkni jestli kábl ze zvukovky nejde kolem transformátorů, síťových šnůr atd.