MSI GX70 Ovladace grafice karty
Dobry den,
mam problemy s ovladaci graficke karty k notebooku MSI GX 70. Po prijeti notebooku z reklamace se mi nedari nainstalovat ovladace ktere by fungovali.
Posledni co fungujou aspon tak nejak jsou AMD Radeon Crimson 15.11. Nejnovejsi verze 16.3.2 Nefungujou korektne.
Nyni mam problem ze se neprepinaji kraficke karty mezi sebou integrovana a externi.
Stale sviti jen oranzove tlacitko na zapinani. takze bezi jen externi grafika stale.
Windows 10 pro
Prosim o pomoc s resenim tohoto problemu
Predem dekuji za odpoved
mam problemy s ovladaci graficke karty k notebooku MSI GX 70. Po prijeti notebooku z reklamace se mi nedari nainstalovat ovladace ktere by fungovali.
Posledni co fungujou aspon tak nejak jsou AMD Radeon Crimson 15.11. Nejnovejsi verze 16.3.2 Nefungujou korektne.
Nyni mam problem ze se neprepinaji kraficke karty mezi sebou integrovana a externi.
Stale sviti jen oranzove tlacitko na zapinani. takze bezi jen externi grafika stale.
Windows 10 pro
Prosim o pomoc s resenim tohoto problemu
Predem dekuji za odpoved
Tak problem vyresen nahrany bios ze servisu nefunguje jak ma. LOH pro win 8.1 a HoH pro win 7 nefunguje prepinani grafik. Pomohlo uprava biosu a preflashnuti. Posledni dobou plno veci od msi blbne a nefunguje.
Ja mam jiz 5 notebook MSI ale za posledni rok a pul co se deje se znackou nechapu. Pristup v servisu dobrej ale zacinaj cim dal tim vetsi problemy s podporou softwarovou. Problemy s ovladaci, biosem kazdou chvilku. Podpora produktu cim dal tim kratsi interval. Ja uz stracim duveru k teto znacce. Pristi nootebok nebude uz znacky Msi :(