Vodní chlazení - rada s výběrem
Dobrý den,
chtěl bych přejít u svého PC na chlazení vodou. Moje sestava vypadá následovně:
MB: Asus X79 Deluxe
CPU: Core i7-4930K
GK: Asus GTX970 Strix DC2OC 4GD5
CASE: SilverStone Fortress FT02
Po menším průzkumu na fórech jsem došel k následujícímu výběru komponent:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Můžete se prosím vyjádřit k mému výběru? Případně doporučit nějaké změny. Je to moje první zkušenost s vodním chlazením a nerad bych na něco zapomněl nebo vybral špatné komponenty. Cenová relace cca do 20k.
Díky
chtěl bych přejít u svého PC na chlazení vodou. Moje sestava vypadá následovně:
MB: Asus X79 Deluxe
CPU: Core i7-4930K
GK: Asus GTX970 Strix DC2OC 4GD5
CASE: SilverStone Fortress FT02
Po menším průzkumu na fórech jsem došel k následujícímu výběru komponent:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Můžete se prosím vyjádřit k mému výběru? Případně doporučit nějaké změny. Je to moje první zkušenost s vodním chlazením a nerad bych na něco zapomněl nebo vybral špatné komponenty. Cenová relace cca do 20k.
Díky
Dobrý den,
ten radiátor chcete dát externě ? Vidím tam hodně metrů hadice a rychlospojku...
Nebylo by lepší ho dát na dno case ? Sedne tam jak hrnec na víte co ;)
Na co plánujete použít ty úhlové prodlužky od Alphacool ?
ten radiátor chcete dát externě ? Vidím tam hodně metrů hadice a rychlospojku...
Nebylo by lepší ho dát na dno case ? Sedne tam jak hrnec na víte co ;)
Na co plánujete použít ty úhlové prodlužky od Alphacool ?
V první řadě díky za odpověd :)
Radiátor plánují dát na dno skříně. Bude chtít trochu úpravy, ale to se zvládne. Ty metry hadice byly spíše odhad s rezervou, kolik mi doporučíte?
Úhlově prodlužky jsou zamýšlené pro vedení hadice od radiátoru vodorovně spodem pak ohyb nahoru a pak ohyb k expanzce. Řekněme, že podobně jako na obrázku tady http://www2.picturepush.com/photo/a/6858100/1024/Anonymous/IMG-2857.jpg . Ta rychlospojka je myšlená na vypouštení, jelikož bude radiátor až dole a nedokážu si představit nějaké dobré místo, kde by se dal okruh vypustit. Nechám si rád poradit.
Radiátor plánují dát na dno skříně. Bude chtít trochu úpravy, ale to se zvládne. Ty metry hadice byly spíše odhad s rezervou, kolik mi doporučíte?
Úhlově prodlužky jsou zamýšlené pro vedení hadice od radiátoru vodorovně spodem pak ohyb nahoru a pak ohyb k expanzce. Řekněme, že podobně jako na obrázku tady http://www2.picturepush.com/photo/a/6858100/1024/Anonymous/IMG-2857.jpg . Ta rychlospojka je myšlená na vypouštení, jelikož bude radiátor až dole a nedokážu si představit nějaké dobré místo, kde by se dal okruh vypustit. Nechám si rád poradit.