aku grafiku
Mam take poziadavky na grafiku.Musi byt AGP. Minimal 256MB a hlavne dost vela striham a potrbujem aj dost dobre renderovanie videa. Mnoho ludi mi odporuca X1650PRO.Porad te mi vy nejaku. Cena do: 4000Sk
DIk
DIk
[QUOTE=protons;46051]Mam take poziadavky na grafiku.Musi byt AGP. Minimal 256MB a hlavne dost vela striham a potrbujem aj dost dobre renderovanie videa. Mnoho ludi mi odporuca X1650PRO.Porad te mi vy nejaku. Cena do: 4000Sk
DIk[/QUOTE]
nenajdeš tam nějakou X1950GT ta je dobrá za ty prachy ale nevim kolik 4000sk na Kč na to sem moc ospalej :)
DIk[/QUOTE]
nenajdeš tam nějakou X1950GT ta je dobrá za ty prachy ale nevim kolik 4000sk na Kč na to sem moc ospalej :)
Určitě ber X1950GT asi od Sapphire - nejlepší poměr cena/výkon.
na http://www.xcomputers.sk/ ji mají za 4400 SK
Ale pozor na zdroj! aby ji utáhl..chce to 350W Fortrona a výše.
na http://www.xcomputers.sk/ ji mají za 4400 SK
Ale pozor na zdroj! aby ji utáhl..chce to 350W Fortrona a výše.
ahoj...prosim o radu...jakou kartu kolem 4000 Kc s pasivnim chlazenim.........nesem nejaky paran, spis strihani videa... skladam tichy pc, tak preferuji klidne tichost pred vykonem... diky
[QUOTE=hawtin;46173]ahoj...prosim o radu...jakou kartu kolem 4000 Kc s pasivnim chlazenim.........nesem nejaky paran, spis strihani videa... skladam tichy pc, tak preferuji klidne tichost pred vykonem... diky[/QUOTE]
Sapphire ATI Ultimate HD 2600 XT 256MB
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo MicroStar RX2600XT-T2D512EZ/D3 512MB
Ty tedy pokud to chceš do PCI-e.
Nebo chceš AGP?
Sapphire ATI Ultimate HD 2600 XT 256MB
nebo MicroStar RX2600XT-T2D512EZ/D3 512MB
Ty tedy pokud to chceš do PCI-e.
Nebo chceš AGP?
[QUOTE=MBG;46263]alebo pockat pokial vyrobia prve HD 2600 pre agp...[/QUOTE]
aj tak bude asi lepsia volba x1950gt.
aj tak bude asi lepsia volba x1950gt.
sladam nove pc, takze pci-e...ds4, c2d e6750 atd....
jsou nejake x1950 s pasivnim chlazenim? jinak diky za tipy....j
jsou nejake x1950 s pasivnim chlazenim? jinak diky za tipy....j
X1950 s pasivním nikdo nevyrábí (a výkonnější karty na 80nm a více obecně), takže buď dokoupit, nebo vzít nějakou s tichým, např. od Palitu:
takze vemu nejakou tu 2600XT, ale sou jich hromady s pasivnim chlazenim, tak kterou vybrat? nekterou z vyse jmenovanych?
GigaByte Radeon HD2600 XT 256MB DDR3, TVout, DVI, PCI-Express
co tahle?
co tahle?
Já bych to s tím pasivním chlazením zase tolik nehrotil, protože musíš mít dobře odventilovanou skříň, budeš muset mít v kompu minimálně jeden in a jeden out ventilátor, kdyby jsis koupil grafiku s tichým aktivním chlazením tak chlazení casu nemusíš už vůbec řešit.
Mám X1950GT od Sapphire, která šíleně řve, nainstaloval jsem ATT otáčky zhodil na 20% - chladič neslyšitelný teplota vylezla o 3 C - v zátěži teplota nevyleze nad 60 C (s větrákem na 20%) a nic víc neřeším. Tak musíš odventilovávat case a teploty na grafice s pasivem kolem 50-60C jak mám já určitě mít nebudeš ;)
Mám X1950GT od Sapphire, která šíleně řve, nainstaloval jsem ATT otáčky zhodil na 20% - chladič neslyšitelný teplota vylezla o 3 C - v zátěži teplota nevyleze nad 60 C (s větrákem na 20%) a nic víc neřeším. Tak musíš odventilovávat case a teploty na grafice s pasivem kolem 50-60C jak mám já určitě mít nebudeš ;)
no budu tam mit:
2X Noctua Ultratichý 120mm vent., 600-1200ot, 6-17dBA
Zdroj Enermax Liberty500, ATX12V v2.2 500W, 12cm Fan, CableM
Noctua NH-U12F, pro skt. 775,754,939,AM2
rad bych pasivni, ale prekousnu i nejakou s tichym vetrakem..chjo..proste nejakou:) ... tzn. vyse uvedena gk od palitu je nejlepsi volbou?.. diky za trpelivost!
2X Noctua Ultratichý 120mm vent., 600-1200ot, 6-17dBA
Zdroj Enermax Liberty500, ATX12V v2.2 500W, 12cm Fan, CableM
Noctua NH-U12F, pro skt. 775,754,939,AM2
rad bych pasivni, ale prekousnu i nejakou s tichym vetrakem..chjo..proste nejakou:) ... tzn. vyse uvedena gk od palitu je nejlepsi volbou?.. diky za trpelivost!
Taxem se rozhodl pro tu GigaByte Radeon HD2600 XT 256MB DDR3.
Pristi rok mozna neco lepsiho, jestli ceny spadnou dolu.
Pristi rok mozna neco lepsiho, jestli ceny spadnou dolu.
[quote=hawtin;46895] Pristi rok mozna neco lepsiho, jestli ceny spadnou dolu.[/quote]
To si píš že ceny pojdu dole.
To si píš že ceny pojdu dole.
No myslim, ze si si vybral dobre, mas tam tych "fukarov" viac nez dost, takze s chladenim by nemal byt problem. Len si daj pozor, aby si ich spravne nainstaloval do case, predny aby naberal vzduch a zadny aby ho vyfukoval ;) Inak ceny padaju vzdy dole ;)
uz mi slape ta pasivni GB HD2600XT a su naprosto spokojenej... zrovna sem zkousel novyho medala na plny rozliseni a nejvetsi detaily a bezi to nadherne, takze spokojenost
v klidu 49, v zatezi 80....ale nevim, jak to mam presne zmonitrovat...
me teploty grafiky nikdy moc nezajimaly...za ty love to musi snad neco vyzdrzet, ne?
me teploty grafiky nikdy moc nezajimaly...za ty love to musi snad neco vyzdrzet, ne?
Rivatuner zaznamenává průběh teplot. 80 je IMHO hodně, na to kolik máš ventilátorů ve skříni. Ale pořád je to v bezpečných mezích.
no mam vsehovsudy 2 na 600ot. (in a out) + vetrak ve zdroji... na cpu ho nemam, taxe me zatim vali na policce :) v rivatuneru vyzkousim.. zatim