Zdravim...Aby sme se tu nějak líp poznali tak mě napadlo udělat takovejdle topic.Piště se co máte doma za repra,tím myslim značku a model...Taky jak vám to vyhovuje a případně plány s koupením dalšího repra.První píšu já,taže tady to máte.Repro mam,jak už z podpisu vyplýva,RedStar RS-215R + subwoofer kterej mi zbyl z mího prvního repra.A v plánu mam koupit Logitech Z-2300,ale ještě nějak nemam prachy.Důvodů ke koupení tohodle repra je několik.Lepší zvuk,hezčí desing a větší výkon.Se sousedama se nemáme v lásce takže ten 120W subáč bude jen dobře...tak piště co VY;);)
Thread by se spíše hodil do volných témat.
Mám na komp napojené 2 HiFi
Vpředu:
SONY MHC-RG60
vzadu:
SONY MHC-RG55S
max output 180W*2 + 120W*2 + 240W Sub Woofer (100W*2 + 60W*2 + 120W SubWoofer RMS)
Mám na komp napojené 2 HiFi
Vpředu:
SONY MHC-RG60
vzadu:
SONY MHC-RG55S
max output 180W*2 + 120W*2 + 240W Sub Woofer (100W*2 + 60W*2 + 120W SubWoofer RMS)
to tgfh-no váhal sem jestli tam a nebo sem do audio..tak sem to hodil sem... Jo a jestli se můžu zeptat,kolik tě to celý stalo?
[quote=...No...Name...;46624]to tgfh-no váhal sem jestli tam a nebo sem do audio..tak sem to hodil sem... Jo a jestli se můžu zeptat,kolik tě to celý stalo?[/quote]
Právě že dost hodně, ale nebylo to myšlené hned ke kompu.
Prvního vlastního kompa jsem měl na konci 2002 a HiFi byly kupované někdy 2001/2002, ta zadní něco později.
MHC-RG60 (přední) tehdy stála 12 000 Kč a MHC-RG55S (zadní) tehdy stála 13 000 Kč.
Kdybych tehdy věděl, že si budu v blízké době kupovat kompa, určitě bych se podíval po nějakém 5.1 rovnou ke kompu.
Ale nelituji těch peněz, právě naopak. Tyhlenc 2 mašiny hrajou mnohem lépe a hlavně hlasitěji než nějaké micro systémy...
Nedávno jsem si koupil tyto kabely:
http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71522
http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71525
- Konektory pozlacené 24-karátovým zlatem
- Kabel z vysoce čistého měděného materiálu OFC (99,96 %)
- magneticky stíněný
Ještě uvažuji o koupi nějaké lepší zvukovky, ikdyž tento drobeček nehraje nejhůř :)
Právě že dost hodně, ale nebylo to myšlené hned ke kompu.
Prvního vlastního kompa jsem měl na konci 2002 a HiFi byly kupované někdy 2001/2002, ta zadní něco později.
MHC-RG60 (přední) tehdy stála 12 000 Kč a MHC-RG55S (zadní) tehdy stála 13 000 Kč.
Kdybych tehdy věděl, že si budu v blízké době kupovat kompa, určitě bych se podíval po nějakém 5.1 rovnou ke kompu.
Ale nelituji těch peněz, právě naopak. Tyhlenc 2 mašiny hrajou mnohem lépe a hlavně hlasitěji než nějaké micro systémy...
Nedávno jsem si koupil tyto kabely:
http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71522
http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71525
- Konektory pozlacené 24-karátovým zlatem
- Kabel z vysoce čistého měděného materiálu OFC (99,96 %)
- magneticky stíněný
Ještě uvažuji o koupi nějaké lepší zvukovky, ikdyž tento drobeček nehraje nejhůř :)
Tak to věřim...Už jen když vidim jak to vypadá...natož jak to hraje...Jen tiše závidim:cry...Myslim že 5,1 co se teď prodávaj ke kompu by si proti tomuhle moc neškrtli...Nemluvě o tom že ty v tom máš i cd přehravače a tydle ty věcičky...
Moje PC audio je v porovnani s tim smesne ;). Mam snad jeden z prvnich 2.1 systemu s nazvem HMS Soundlevel XL 400, ale nikde na netu jsem nenasel ani fotku :mistake. Pouzivam ale minimalne, radsi jedu na sluchatka Sony MDR-P180.
tgfh: Můžu se zeptat co je to za zvukovku? Takle malou sem ještě neviděl... No a směšný repra tu máme asi všichní,oproti Panu s velkým P tgfh,nejen tequilla...Uvidíme jestli se tu ukáže něco lepšího a výkonějšího...
Já mám Hercules XPS 2100, šikovní prckové, na svoje rozměry hrajou velice slušně. Už je mám nějakej ten rok a žádnej problém. Taky už na mě párkrát vlítli sousedi;) sub. 35W a satelity po 12,5W tenkrát mě fakt zarazilo, jak se takový špunti dokážou ozvat,... :)
Měnit zatím nemám v plánu.
tu je obr.
http://itc.ua/img/dpk/2003/10/hercules.jpg
Měnit zatím nemám v plánu.
tu je obr.
http://itc.ua/img/dpk/2003/10/hercules.jpg
Přesně tak, je to modul "Karajan" s Realtek chipem.
Jsou dodávány k deskám DFI - důvod: lepší kvalita zvuku, protože zvukovka není integrovaná a tím na ní působí menší rušení.
Můžu potvrdit, že kvalita zvuku (na to že to je obyč. AC 97) je hodně slušná...
Jsou dodávány k deskám DFI - důvod: lepší kvalita zvuku, protože zvukovka není integrovaná a tím na ní působí menší rušení.
Můžu potvrdit, že kvalita zvuku (na to že to je obyč. AC 97) je hodně slušná...
tak to teda docela čučim...takovýhle prcci a takovej výkon...Moje první repa 5,1 měli na satelitech 10 a sub 30W...Oproti těm tvejm byly asi větší:
...ale pri vyšším výkonu se nedaly poslouchat...tak sem tam místo nich hodil repra z hifiny a hned to bylo lepší.
tgfh - kilik to koštuje?A jak to jde připojit k jinejm základovkám?
...ale pri vyšším výkonu se nedaly poslouchat...tak sem tam místo nich hodil repra z hifiny a hned to bylo lepší.
tgfh - kilik to koštuje?A jak to jde připojit k jinejm základovkám?
Ja som nedávno písal recenziu na prenosné repros od Verbatimu, takže asi týždeň som bol odkázaný na ne. Inak ale používam Saitek GH20 slúchadlá (mrzí ma, že nemám obrázok; kto ich chce vidieť, nech zagoogli ;-)).
Ty maličké sestavy na obrázku jsou suprový, předpokládám, že jsou všechny na baterie, je to tak?:-)
Hned bych si koupil tu se subáčkem, podobné, ale pouze 2.0 mám přidělené na mém horském kole (samozřejmě s iRiverem MPE playerem) a hraje to skvěle:-) -a jak se lidi otáčej když kolem nich jedu na kole a řve mi tam tenhle sound system:D:turtle Navíc ani déšť a bláto jim moc nevadí - zatím :D
Jestli tyhle 2.1 drobečky někdo objeví v českém shopu za trochu rozumnou cenu (akceptuju i trochu nerozumnou), tak bych je hned vzal, jsem vysazenej na tyhle kravinky:inlove
Jinak doma mám už tři roky 5.1 repro Xoro HSS-512 s celkovým výkonem 205 W RMS a nemůžu si je vynachválit, za necelé tři tisíce, které mě tenrkát stály, je to prostě nádhera. Stačí si trochu pohrát s ekvalizérem a výsledný zvuk, který jsou schopny produkovat je kouzelný.
edit: Tak soudě dle té recenze, asi na baterie nejsou, to teda musím zůstat u těch svých na 4xAAA, napájecí krabičku s baterkama se mi vyrábět nechce. Pozitivem ale je, že se u nás už prodávají.
Hned bych si koupil tu se subáčkem, podobné, ale pouze 2.0 mám přidělené na mém horském kole (samozřejmě s iRiverem MPE playerem) a hraje to skvěle:-) -a jak se lidi otáčej když kolem nich jedu na kole a řve mi tam tenhle sound system:D:turtle Navíc ani déšť a bláto jim moc nevadí - zatím :D
Jestli tyhle 2.1 drobečky někdo objeví v českém shopu za trochu rozumnou cenu (akceptuju i trochu nerozumnou), tak bych je hned vzal, jsem vysazenej na tyhle kravinky:inlove
Jinak doma mám už tři roky 5.1 repro Xoro HSS-512 s celkovým výkonem 205 W RMS a nemůžu si je vynachválit, za necelé tři tisíce, které mě tenrkát stály, je to prostě nádhera. Stačí si trochu pohrát s ekvalizérem a výsledný zvuk, který jsou schopny produkovat je kouzelný.
edit: Tak soudě dle té recenze, asi na baterie nejsou, to teda musím zůstat u těch svých na 4xAAA, napájecí krabičku s baterkama se mi vyrábět nechce. Pozitivem ale je, že se u nás už prodávají.
Batérie sa dajú použiť len u toho modelu so subwooferom. Budeš potrebovať štyri a vydrží to s nimi asi štyri hodiny prevádzky.
Čo sa ceny týka, až tak lacné nie sú, vynahradzujú to ale svojim rozkošným vzhľadom. Nájsť sa dajú napr. tu http://www.usb-shop.cz/zbozi/imc_spkve49927-prenosny-multimedialni-repro-system-verbatim-2-1-49927, za 700 kč.
Čo sa ceny týka, až tak lacné nie sú, vynahradzujú to ale svojim rozkošným vzhľadom. Nájsť sa dajú napr. tu http://www.usb-shop.cz/zbozi/imc_spkve49927-prenosny-multimedialni-repro-system-verbatim-2-1-49927, za 700 kč.
JJ, zrovna tenhle shop jsem taky objevil. Tak díky za info, pokud je ten modýlek se subáčem opravdu na baterie, nejspíš si ho v dohledné době objednám, škoda jen, že se nedělá i v černém provedení. Jinak prefektně hrajou repráčky Genius SP-I201u: http://www.ab-com.cz/?cls=stoitem&stiid=16269
Mají 2" měniče a napájí se z USB (přes USB se přenáší i zvuk stejně jako u těch Verbatimů). Neskutečně skvělá věc ke každému notebooku:thumb.
Mají 2" měniče a napájí se z USB (přes USB se přenáší i zvuk stejně jako u těch Verbatimů). Neskutečně skvělá věc ke každému notebooku:thumb.
[QUOTE=boboco;46745]JJ, zrovna tenhle shop jsem taky objevil. Tak díky za info, pokud je ten modýlek se subáčem opravdu na baterie, nejspíš si ho v dohledné době objednám, škoda jen, že se nedělá i v černém provedení...
[/QUOTE]
voni sou stříbrný jen ty předky tak to dyžtak stříkneš černnou...a hned máš aparaturku pro svoje audiokolo:D
[/QUOTE]
voni sou stříbrný jen ty předky tak to dyžtak stříkneš černnou...a hned máš aparaturku pro svoje audiokolo:D
[quote=...No...Name...;46684]kolik to koštuje? A jak to jde připojit k jinejm základovkám?[/quote]
Karajan se myslím koupit vůbec nikde nedá, připojit k jiným základovkám než DFI nejde, do moji desky se zapojuje naprosto jednoduše:
Karajan se myslím koupit vůbec nikde nedá, připojit k jiným základovkám než DFI nejde, do moji desky se zapojuje naprosto jednoduše:
Ok...já myslel že se to zapojuje jinak,tak sem myslel že to třeba jde i k jinejm deskám...No a nechtělo by to nejakou lepší zvukovku?Tohle repro si jí určitě zaslouží,ne?
Právě že jo, koupil jsem slušné kabely a nyní uvažuju o zvukovce:
Díval jsem se na něco takového:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tiež prispejem do tohto prieskumu:
Creative P380 2.1 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=9026- spokojnosť a občas, keď si rodinka myslí že som veľmi hlučný, zapojím do front panelu sluchátka z mp3
Creative EP635 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14744 - maximálna spokojnosť
Creative P380 2.1 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=9026- spokojnosť a občas, keď si rodinka myslí že som veľmi hlučný, zapojím do front panelu sluchátka z mp3
Creative EP635 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14744 - maximálna spokojnosť
Špatná určitě nebude...ale já,protože chci taky koupit nějakou zvukárnu, koukám po Revolution 5.1. Myslim že to bude asi lepší než ta X-Fi...nejlepší by bylo kdyby napsal někdo,kdo jednu z nich má aby bylo lehčí rozhodování...
A ještě k tématu.Pokud sem hlučnej,tak taky zapojuju sluchátka Koss UR/29. Spokojenej sem s nimam moc...a budu eště víc až je reklamuju,protože mi nějak blbne levý sluchátko...ale s doživotní zárukou těch reklamací bude asi dost...
A ještě k tématu.Pokud sem hlučnej,tak taky zapojuju sluchátka Koss UR/29. Spokojenej sem s nimam moc...a budu eště víc až je reklamuju,protože mi nějak blbne levý sluchátko...ale s doživotní zárukou těch reklamací bude asi dost...
Canton LE170. Za ty peníze hrají slušně, ale již pokukuji po lepších. :-( Do budoucna jim pořídím sourozence a budu je používat u domácího kina.
[QUOTE=tgfh;46809]Právě že jo, koupil jsem slušné kabely a nyní uvažuju o zvukovce:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Kup si OEM verzi , ta retail je jiná pouze ve výbavě software ,který si stejně po zaregistrování můžeš sosnout od creativu z netu. Navíc je to software na samplů :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Kup si OEM verzi , ta retail je jiná pouze ve výbavě software ,který si stejně po zaregistrování můžeš sosnout od creativu z netu. Navíc je to software na samplů :)
repro? u PC uz nejaky ten mesic zadny nemam:) kdyz potrebuju zvuk, tak mam po ruce tesco pecky za 70,-:D
[quote=crasher.km;46923]Kup si OEM verzi , ta retail je jiná pouze ve výbavě software ,který si stejně po zaregistrování můžeš sosnout od creativu z netu. Navíc je to software na samplů :)[/quote]
Díky za hodně slušnou radu, je asi o 400Kč levnější :thumb
Díval jsem se na bulk verzi která je taky asi o 400kč levnější, ale kupovat hardware bez krabice mi přijde divný...
Díky za hodně slušnou radu, je asi o 400Kč levnější :thumb
Díval jsem se na bulk verzi která je taky asi o 400kč levnější, ale kupovat hardware bez krabice mi přijde divný...
Tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jí máte v OEM a je fakt vo 4 levnější...A abych pravu řek tak asi taky pudu taky do týhle...tamto je na mě taky asi moc drahý...Nejdřív koupim ty repra Logitech a pak asi i tuhle zvukovku
No ako pozerám tak skoro raždý tu má slúchatká lem ja nie:cry :hmm : Repro mám genius sw 5.1 hf 5000 zatieľ som s nimi spokojný teraz ich budem nať rok a orok ich vymením za niečo lepšie :)
dobrá volba...pomalu na ně začínám šetřit...Jen sem pak napiš jak ti hrajou...vono je na ně hodně recenzí...tak abych věděl ještě o neco víc
Víte na co jsem dnes přišel:
:D
-Když dám ty moje 2 hifiny na max. a ve WinAmpu dám hlasitost 0% tak přesto písničku slyším, né moc, ale dá se tomu normálně rozumět.
-Když dám 0% hlasitost ve windows tak zvuk slyším krásně z vedlejšího pokoje.
-Když dám ve WinAmpu 0% a ve win. 0% tak při přiložení ucha k repru jde zvuk také slyšet :runaway
Jsem zvědav až si koupím tu novou zvukovku jestli to bude jiné, ale imho to bude zase to samé :cool:
:D
-Když dám ty moje 2 hifiny na max. a ve WinAmpu dám hlasitost 0% tak přesto písničku slyším, né moc, ale dá se tomu normálně rozumět.
-Když dám 0% hlasitost ve windows tak zvuk slyším krásně z vedlejšího pokoje.
-Když dám ve WinAmpu 0% a ve win. 0% tak při přiložení ucha k repru jde zvuk také slyšet :runaway
Jsem zvědav až si koupím tu novou zvukovku jestli to bude jiné, ale imho to bude zase to samé :cool:
[QUOTE=tgfh;47897]
Jsem zvědav až si koupím tu novou zvukovku jestli to bude jiné, ale imho to bude zase to samé :cool:[/QUOTE]
No tak pokud budeš mít hifi na plno,tak to bude asi stejný...Já sem pozoroval něco podobnýho...akorát teda né zas tak nahlas,ale to je pochopitelný:)
Jsem zvědav až si koupím tu novou zvukovku jestli to bude jiné, ale imho to bude zase to samé :cool:[/QUOTE]
No tak pokud budeš mít hifi na plno,tak to bude asi stejný...Já sem pozoroval něco podobnýho...akorát teda né zas tak nahlas,ale to je pochopitelný:)
Genius SP-Q06 (2.0), nejkvalitnější 2.0 stereobedničky...v to-buy seznamu je někde dole 7.1 souprava, ale nedostává se financí :cool:
[quote=tgfh;46584]Mám na komp napojené 2 HiFi[/quote]
Abych upřesnil situaci: Brácha si zjevně přivlastníl moji HiFi věž. Ta stříbrná je moje! :D Brácha mi ji ukrad :cry
Abych upřesnil situaci: Brácha si zjevně přivlastníl moji HiFi věž. Ta stříbrná je moje! :D Brácha mi ji ukrad :cry
[QUOTE=tgfh;46584]
max output 180W*2 + 120W*2 + 240W Sub Woofer (100W*2 + 60W*2 + 120W SubWoofer RMS)[/QUOTE]
Aby se dalo posoudit, jak hlasitě bude sestava hrát, musíte uvést vždy tři čísla -- výkon zesilovače při dané impedanci, zatížitelnost reproduktorů a hlavně citlivost reproduktorů.
Pokud mají reproduktory zatížitelnost 100 W a citlivost 82 dB/W/m, tak při plném vybuzení hrají stejně nahlas jako reproduktory s citlivostí 89 dB/W/m při zatížení pouhých 20 W!
max output 180W*2 + 120W*2 + 240W Sub Woofer (100W*2 + 60W*2 + 120W SubWoofer RMS)[/QUOTE]
Aby se dalo posoudit, jak hlasitě bude sestava hrát, musíte uvést vždy tři čísla -- výkon zesilovače při dané impedanci, zatížitelnost reproduktorů a hlavně citlivost reproduktorů.
Pokud mají reproduktory zatížitelnost 100 W a citlivost 82 dB/W/m, tak při plném vybuzení hrají stejně nahlas jako reproduktory s citlivostí 89 dB/W/m při zatížení pouhých 20 W!
Tu citlivost zkusím pohledat.
Repro má impedanci 6 ohmů.
při max. hlasitosti repro nijak nechrastí, dá se tak poslouchat celé hodiny...
EDIT: toto jsem našel v návodu v technických údajích:
Zesilovač
Výstupní výkon (jmenovitý)
80 + 80 W
(6 ohmů, 1kHz, DIN)
Dlouhodobý efektivní výkon (referenční údaj)
100 + 100 W
(6 ohmů, 1kHz, THD 10%)
Hudební výkon (referenční údaj)
180 + 180 W
(6 ohmů, 1kHz, THD 10%)
Reproduktory:
Systém: 3pásmové, s bassreflexem
Osazení:
Sub-basový reproduktor: 13cm, kónický
Basový reproduktor: 13cm, kónický
Výškový reproduktor 5cm, kónický
Jmenovitá impedance: 6 ohmů
Hmotnost (1 reproduktor): cca. 4,3 Kg
Je to na tu přední HiFi
Už nic víc tady důležitého nevidím, zkusím net
Repro má impedanci 6 ohmů.
při max. hlasitosti repro nijak nechrastí, dá se tak poslouchat celé hodiny...
EDIT: toto jsem našel v návodu v technických údajích:
Zesilovač
Výstupní výkon (jmenovitý)
80 + 80 W
(6 ohmů, 1kHz, DIN)
Dlouhodobý efektivní výkon (referenční údaj)
100 + 100 W
(6 ohmů, 1kHz, THD 10%)
Hudební výkon (referenční údaj)
180 + 180 W
(6 ohmů, 1kHz, THD 10%)
Reproduktory:
Systém: 3pásmové, s bassreflexem
Osazení:
Sub-basový reproduktor: 13cm, kónický
Basový reproduktor: 13cm, kónický
Výškový reproduktor 5cm, kónický
Jmenovitá impedance: 6 ohmů
Hmotnost (1 reproduktor): cca. 4,3 Kg
Je to na tu přední HiFi
Už nic víc tady důležitého nevidím, zkusím net
[QUOTE=tgfh;48040]Tu citlivost zkusím pohledat.[/QUOTE]
Pravděpodobně ji nenajdete. U elektroniky pro běžné spotřebitele ji nebývá zvykem uvádět, tam se láká na nejrůznější marketingová čísla zakončená písmenem W. Chtěl jsem jen názorně ukázat, že samotný výkon zesilovače ještě nestačí k posouzení, jak hlasitě bude celá sestava hrát. Mimochodem, jestli budete někdy uvádět výkon svého zesilovače, tak správná hodnota je 80 W.
[QUOTE=tgfh;48040]při max. hlasitosti repro nijak nechrastí, dá se tak poslouchat celé hodiny...[/QUOTE]
Já mám poměrně slabou sestavu (zesilovač 105 W na kanál při 6 ohmech, zatížitelnost reproboxu 150 W, citlivost 87 dB/W/m [relativně málo]) a přitom jsem se neodvážil poslouchat nahrávku na hlasitost vyšší než 50/80 a to se ještě jednalo o klasiku masterovanou na CD před patnácti lety.
Omlouvám se, že jsem si vybral zrovna vás, ale snad si z toho vezmou poučení ostatní: Když vás zajímá hlasitost reprodukce, nedívejte se jenom na watty (jmenovitého výkonu), ale chtějte vědět i citlivost reproduktorů.
Pravděpodobně ji nenajdete. U elektroniky pro běžné spotřebitele ji nebývá zvykem uvádět, tam se láká na nejrůznější marketingová čísla zakončená písmenem W. Chtěl jsem jen názorně ukázat, že samotný výkon zesilovače ještě nestačí k posouzení, jak hlasitě bude celá sestava hrát. Mimochodem, jestli budete někdy uvádět výkon svého zesilovače, tak správná hodnota je 80 W.
[QUOTE=tgfh;48040]při max. hlasitosti repro nijak nechrastí, dá se tak poslouchat celé hodiny...[/QUOTE]
Já mám poměrně slabou sestavu (zesilovač 105 W na kanál při 6 ohmech, zatížitelnost reproboxu 150 W, citlivost 87 dB/W/m [relativně málo]) a přitom jsem se neodvážil poslouchat nahrávku na hlasitost vyšší než 50/80 a to se ještě jednalo o klasiku masterovanou na CD před patnácti lety.
Omlouvám se, že jsem si vybral zrovna vás, ale snad si z toho vezmou poučení ostatní: Když vás zajímá hlasitost reprodukce, nedívejte se jenom na watty (jmenovitého výkonu), ale chtějte vědět i citlivost reproduktorů.
hm.. v praci mam dvoje stary Yamahy (YST-M8 a YST-M20). Na to ze se jedna o plasty hrajou po certech dobre...
Doma mam Creative T7900 :) a cekal jsem prumerny zvuk, ktery to nakonec i produkuje, takze spokojenost. Ty 2 repracky vzadu navic jsou super :)
[quote=...No...Name...;46969]Tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jí máte v OEM a je fakt vo 4 levnější...A abych pravu řek tak asi taky pudu taky do týhle...tamto je na mě taky asi moc drahý...Nejdřív koupim ty repra Logitech a pak asi i tuhle zvukovku[/quote]
POZOR, TOHLE NENI SKUTECNE X-FI! X-FI music bylo OK, ale tohle je bez pardonu pekna sracka.
Doma mam Creative T7900 :) a cekal jsem prumerny zvuk, ktery to nakonec i produkuje, takze spokojenost. Ty 2 repracky vzadu navic jsou super :)
[quote=...No...Name...;46969]Tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jí máte v OEM a je fakt vo 4 levnější...A abych pravu řek tak asi taky pudu taky do týhle...tamto je na mě taky asi moc drahý...Nejdřív koupim ty repra Logitech a pak asi i tuhle zvukovku[/quote]
POZOR, TOHLE NENI SKUTECNE X-FI! X-FI music bylo OK, ale tohle je bez pardonu pekna sracka.
[QUOTE=tgfh;48186]Já jsem byl na začátku mého působení zde na fóru spamer...[/QUOTE]
což se ještě úplně nevyléčilo. ;-) OT příspěvky si prosím řešte přes SZ, nebo se domluvte na nějaké pláni a poperte se.
[QUOTE=tgfh;48186]
Ještě jedna věcička.
Ta citlivost: Více je lépe?
Rozdíl mezi např. 85 dB/W/m a 88 dB/W/m (3 stupínky) je znatelný?[/QUOTE]
Čím je citlivost vyšší, tím samozřejmě lépe. Pohybujeme se ve stupnici dekadického logaritmu, takže reproduktor s citlivostí o 3 dB/W/m vyšší potřebuje jen poloviční příkon při zachování stejné úrovně hlasitosti. Více informací naleznete třeba v tomto článku.
což se ještě úplně nevyléčilo. ;-) OT příspěvky si prosím řešte přes SZ, nebo se domluvte na nějaké pláni a poperte se.
[QUOTE=tgfh;48186]
Ještě jedna věcička.
Ta citlivost: Více je lépe?
Rozdíl mezi např. 85 dB/W/m a 88 dB/W/m (3 stupínky) je znatelný?[/QUOTE]
Čím je citlivost vyšší, tím samozřejmě lépe. Pohybujeme se ve stupnici dekadického logaritmu, takže reproduktor s citlivostí o 3 dB/W/m vyšší potřebuje jen poloviční příkon při zachování stejné úrovně hlasitosti. Více informací naleznete třeba v tomto článku.
[QUOTE=Ritchie83;48201]Čím je citlivost vyšší, tím samozřejmě lépe. Pohybujem
e se ve stupnici dekadického logaritmu, takže reproduktor s citlivostí o 3 dB/W/m vyšší potřebuje jen poloviční příkon při zachování stejné úrovně hlasitosti. Více informací naleznete třeba v tomto článku.[/QUOTE]
Dík za ten článek...celej sem si ho přečet a hned sem zas vo něco chytřejší;)...
e se ve stupnici dekadického logaritmu, takže reproduktor s citlivostí o 3 dB/W/m vyšší potřebuje jen poloviční příkon při zachování stejné úrovně hlasitosti. Více informací naleznete třeba v tomto článku.[/QUOTE]
Dík za ten článek...celej sem si ho přečet a hned sem zas vo něco chytřejší;)...