pomoc s výběrem hardisku
Zdravím , přítelkyni odešel harddisk. Má Lenovo G505s ale občas jí nenajede Windows. Stáhl jsem HD tune kde to vypsalo jeden failed řádek a jeden warning.
Hledám teď náhradu za její původní disk. Má tam teď seagate laptop sshd 1TB.
Ten jsem našel ale za 3 000 Kč ... to se mi zdá být moc. Můžete mi prosím poradit nějakou jinou alternativu ? Myslím že by jí stačil obyčejný hdd 500 nebo 1000gb podle rozdílu ceny.
Děkuji za pomoc.
Hledám teď náhradu za její původní disk. Má tam teď seagate laptop sshd 1TB.
Ten jsem našel ale za 3 000 Kč ... to se mi zdá být moc. Můžete mi prosím poradit nějakou jinou alternativu ? Myslím že by jí stačil obyčejný hdd 500 nebo 1000gb podle rozdílu ceny.
Děkuji za pomoc.
Já nevím, přínosy SSHD jsou velice spekulativní. Ano, PC rychleji startuje a rychleji načítá často používané programy, avšak pokud člověk pořád nevypíná a nezapíná PC a nemá nějaké oblíbené programy, tak rozdíl asi sni nepozná. Dávat o 800Kč navíc, za 8GB SSD, na který si člověk nemůže ani nic konkrétního uložit mi nepřijde výhodné. Buďto tam dát obyčejný mobilní HDD a takřka ten notebook vrátit do původního stavu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , anebo prostě vystačit s 250GB a dát tam rovnou SSD, které ten notebook opravdu znatelně zrychlí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]