Acer Aspise S3 problém s grafikou
Zdravím pánov odborníkov.
Potreboval by som poradiť:
Dnes mi prišiel na stôl notebook Acer Aspire S3 model MS2346 s problémom grafiky.
Po zapnutí obraz: [ATTACH=CONFIG]31584[/ATTACH]
Pri pripojení cez HDMI na externý monitor alebo TV je obraz normálny.
Notebook bol rozobratý a pásikové vedenie na display je OK
Otázka znie: Je vadná grafická karta alebo len ovládač?
Vopred ďakujem
Potreboval by som poradiť:
Dnes mi prišiel na stôl notebook Acer Aspire S3 model MS2346 s problémom grafiky.
Po zapnutí obraz: [ATTACH=CONFIG]31584[/ATTACH]
Pri pripojení cez HDMI na externý monitor alebo TV je obraz normálny.
Notebook bol rozobratý a pásikové vedenie na display je OK
Otázka znie: Je vadná grafická karta alebo len ovládač?
Vopred ďakujem
Vedenie som skontroloval,je v poriadku.Pri akejkolvek manipulacii s pasikovym vedenim nic nemenil na zobrazeni.Jedine ak je vadny cip na pasikovom vedeni,ktory neviem ci patri k zobrazeniu alebo ku kamere.
Tak to je pak v samotnem lcd a oprava by spocivala ve vymene. A to nevim, jestli se to vyplati. Muze vyjit klidne na trojku.
Včera som sa s nim trošku hral a nemám pocit, že by to bol display. Pásikové vedenie je v poriadku, dokonca som si dal tú námahu vybrať samotný display von a pri akejkoľvek manipulácii s ním sa nič nedialo. Stále bol rozdelený. Ani prehýnanie nespravilo nič. Zrazu z ničoho nič sa po zapnutí rozbehol bez problémov. Všetko fungovalo normálne. Otváranie, zatváranie, stláčanie .... s ním nič nespravilo. Až po následnom reštarte zase rozhasený display. Nemám pocit, že by bola chyba v ňom. Nemôže to byť softwarevá chyba??? Niečo s Biosom? (Ovládač na grafiku som preinštaloval).