Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém s externím hdd

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravím,koupil jsem si externí hdd ( http://www.czechcomputer.cz/product_...F004B20A1.html ) a mám s ním problém. Napojil jsem ho na stolní pc (windows xp s sp2) a systém ho sám detekoval a nainstaloval. Když jsem ho připojil k notebooku (windows xp s sp2) tak mi systém našel hdd, ale nenainstaloval, protože mu chyby ovladáče. Notebook je novější než stolní pc, má usb 2.0 který je nutný pro hdd. Zkoušel jsem hledat ovladáče na cd se souborami pro zakladku, na netu a nic. Taky jsem zkoušel přenést ovladáče z pc do notebooku a nic. Nevíte čím to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    Aby som ti mohol poradit potrebujem vediet ci ti na notebooku niekedy fungovalo nejake ine USB Mass Storage Device (USB velkokapacitne zariadenie). Napr. iny externy disk, usb kluc, niektore digitalne fotaky sa tak daju pripojit, tak isto aj telefony... Za dalsie - sice v tom by problem nemal byt, ale bolo by vhodne napisat ako mas externy disk (NTFS, FAT32 a ako je rozdeleny na particie - primarna, rozsirena a pod. Mam totiz ten isty externy disk len 320 GB verziu pripojenu k notasu a na zaciatku bol problem v tom ze bol divne naformatovany. 2 primarne particie, z toho jedna skryta. Tak som ich odstranil a uz bolo vsetko v poriadku. A este sa pozri ci nemas nieco nastavene v BIOSe zle. V notasoch su sice BIOSy dost okliestene ale niekedy tam byvaju veci tykajuce sa USB.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Maximálně jsem měl na notebooku zapojenou 1 gb flashku. Disk je ve fat32, akorát nevím jak poznám particie - sorry a v biosu jsem nic k usb nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Formatoval jsem ho na nfst a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    Este ma napadlo ked si kliknes na Tento pocitac / My computer volba manage/spravovat, vidis pod Disk management (kategoria storage naspodu) aj externy disk alebo nie? Za dalsie pozri sa do Device manageru/spravcu zariadeni ci nemas v niecom konflikt (zlty vykricnik), resp. nezname zariadenie. Napis mi model notebooku a ja sa na to pozriem blizsie mozno bude treba aktualizovat nejake tie ovladace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    je tam zluty vykricnik a model notebooku je acer aspire 3003lm
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Figa
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    304

    U čeho přesně je žlutý vykřičník?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Ono to není přímo u položky s hdd, ale má to položku další hardware a v ní je external hdd s zlutou ikonkou a s vykříčnikem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Figa
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    304

    Máte nejnovější ovladače?Pro váš notebook?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Asi ne, ale nemůžu je najít. na acerovských stránkách jsem si sosl driver, ale nejde mi nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Figa
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    304

    Napište mi prosím model vašeho notebooku.Jakou to vyhodí chybu při instalaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    No napada me jestli jsou oba systemy stejne? Napriklad jestli na notebooku neni Win XP Home.

    Pokud nejdou ovladace nainstalovat klasicky a mas ty prave, tak bych to zkusil rucne. Pravym na tento pocitac -> spravovat -> spravce zarizeni -> prave tlacitko na polozku ktere chces dat novy ovladac a aktualizovat ovladac -> ne nechci se pripojovat k webu (upl dole) -> dalsi -> instalovat ze seznamu (dulni polozka) -> dalsi -> pri vyhledavani zahrnout toto umisteni odfajfkovat a pres prochazet zadat umisteni ovladace a pak jen odklepavat dalsi a cekat jestli se ovladac chytne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s externím HDD
    Od Anicus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-07-2013, 22:58
  2. Problém s externím hdd
    Od mamrut v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-09-2010, 18:39
  3. problém s externím HD
    Od kugi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 20:49
  4. problém s externím hdd
    Od karoll v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 22-12-2009, 19:09