Tazatel: Petr Peštál
Znění dotazu: Předem se omlouvám za tuto primitivní otázku ale potřebuji pomoc...Když jsem zapnul pc objevilo se mi "Reboot and select proper Boot device
Or insert boot Media in selected boot device and press the key" Šel jsem tedy do Biosu a tam mám nastaveno v Boot device priority :
1st [Hard drive]
2nd[CD/DVD]
3rd [Removable Device]
4th [Network]
a v Boot settings Configuration mám: Quiet Boot na Enabled a Onboard Lan Boot ROM mám na Disabled prosím o radu a předem děkuji za všechny kladné odpovědi.
Znění dotazu: Předem se omlouvám za tuto primitivní otázku ale potřebuji pomoc...Když jsem zapnul pc objevilo se mi "Reboot and select proper Boot device
Or insert boot Media in selected boot device and press the key" Šel jsem tedy do Biosu a tam mám nastaveno v Boot device priority :
1st [Hard drive]
2nd[CD/DVD]
3rd [Removable Device]
4th [Network]
a v Boot settings Configuration mám: Quiet Boot na Enabled a Onboard Lan Boot ROM mám na Disabled prosím o radu a předem děkuji za všechny kladné odpovědi.
Zkus vyvolat jednorazove boot menu (Asus F8, MSI F11), zda vidis HDD, prip. zkontroluj primo v BIOSu.
Pokud je videt, spust opravu OS z instalacniho media.
Pokud je videt, spust opravu OS z instalacniho media.
bohužel zkusil jsem oboje jak při startu mačkat F8 tak i F11 a nic se mi neotevřelo nevíte co s tím dál?