Připojení Aquaera na USB
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s připojením komponentů vodního chlazení na novou desku, která disponuje pouze jedním USB2 interním slotem. Na současné desce mám do dvou USB2 slotů připojeno Aquaero 5, Farbwerk a Aqua Computer D5 Pump - USB version. Vše monitoruji a ovládám přes Aquasuite. Toto zařízení mi teda na současné desce zabírá 2 USB2 interní sloty (1 a půl). Jak by to šlo zapojit na nové desce která má už pouze jeden USB2 slot tak, abych nepřišel o monitoring a regulaci?
PS: zřejmě by to mělo jít nějak přes aquabus, ale jak přesně? Poradíte co kam nejlépe zapojit?
potřeboval bych poradit s připojením komponentů vodního chlazení na novou desku, která disponuje pouze jedním USB2 interním slotem. Na současné desce mám do dvou USB2 slotů připojeno Aquaero 5, Farbwerk a Aqua Computer D5 Pump - USB version. Vše monitoruji a ovládám přes Aquasuite. Toto zařízení mi teda na současné desce zabírá 2 USB2 interní sloty (1 a půl). Jak by to šlo zapojit na nové desce která má už pouze jeden USB2 slot tak, abych nepřišel o monitoring a regulaci?
PS: zřejmě by to mělo jít nějak přes aquabus, ale jak přesně? Poradíte co kam nejlépe zapojit?
Takže pokud jsem pátral správně, mělo by stačit připojit Farbwerk pomocí Aquabus kabelu na na Aquabus High konektor na Aquaeru 5 a mělo by to fungovat, nebudu přitom potřebovat připojení Farbwerku na USB port základní desky. Je to tak správně?
V tom Vašem příspěvku je velmi důležité to mělo by stačit. Bohužel o Aquabus se dá říct mnoho kladných věcí ale jestli to má nějaký zápor tak ten, že to prostě občas NEFUNGUJE a můžete se stavět na hlavu a prostě NE. Ten USB splitter je jistota.
Tak jsem nakonec zjistil, že plánovaná nová AM4 deska nemá žádný interní USB2 slot. Pokusím se to připojit něčím takovým :