Posunutá obrazovka
Začínám mít pocit, že mi na PC nefunguje fakt už vůbec nic :D
Začal mi problikávat monitor, obraz částečně vypadávat a skončí to vždycky tím, že cca uprostřed monitoru je černý pruh ničeho, vpravo od něj začíná normální pracovní plocha a zbytek obrazu končí vlevo od černýho pruhu. Zajímavý, že když to vyscreenuju, screen je normální. Je to jako z nějakýho hororu, mám z toho strach.
Ovladač jsem samozřejmě aktualizoval a kabely drží.
Tuším, že bude na odchodu grafická karta, může mě někdo ujistit?
Začal mi problikávat monitor, obraz částečně vypadávat a skončí to vždycky tím, že cca uprostřed monitoru je černý pruh ničeho, vpravo od něj začíná normální pracovní plocha a zbytek obrazu končí vlevo od černýho pruhu. Zajímavý, že když to vyscreenuju, screen je normální. Je to jako z nějakýho hororu, mám z toho strach.
Ovladač jsem samozřejmě aktualizoval a kabely drží.
Tuším, že bude na odchodu grafická karta, může mě někdo ujistit?
No jak to zjistit, to už jsi udělal tím, že jsi zjistil že obraz ve snímku obrazovky je v pořádku. Taky můžeš zkusit ten monitor připojit k NTB.
Ještě mě napadlo, co menu monitoru? Pokud bude i to deformované tak je jisté že je špatný monitor.
Ještě mě napadlo, co menu monitoru? Pokud bude i to deformované tak je jisté že je špatný monitor.
Tak, zbělal mi obraz, sekl se zvuk, po chvíli bsod: THREAD STUCK IN DEVICE a po restartu/vypnutí už jen černá obrazovka bez reakce, ale menu monitoru v pohodě naskakuje.
Může to souviset? Už píšu z mobilu... Ještě zkusím připojit k pc jinej monitor
Může to souviset? Už píšu z mobilu... Ještě zkusím připojit k pc jinej monitor
V monitoru to není, problém zůstává. Podařilo se mi nakonec spustit obnovení systému, ale skončilo s chybou. Zatím normálně pracuju ve Windows a pokouším se udělat zálohu dat.
edit: Když se pokouším dát zpátky původní monitor, fakt nereaguje. Ale do menu obnovení systému atp. jsem se s ním dostal taky, tak fakt nevím... Na novým monitoru totiž můžu pracovat, ale přes plochu vidím zelený pruhy. Připojil jsem ho přes HDMI (na původní kabel nemá vstup).
edit2: Monitor jsem připojil k jinýmu PC, bez problémů.
edit: Když se pokouším dát zpátky původní monitor, fakt nereaguje. Ale do menu obnovení systému atp. jsem se s ním dostal taky, tak fakt nevím... Na novým monitoru totiž můžu pracovat, ale přes plochu vidím zelený pruhy. Připojil jsem ho přes HDMI (na původní kabel nemá vstup).
edit2: Monitor jsem připojil k jinýmu PC, bez problémů.