daenis_navrh07
Kdyby tam nebylo to "Wallpaper 2006", tak by to bylo mnohem a mnohem hezčí. Jinak se mi to dosti líbí. :)
[QUOTE=Withman]Kdyby tam nebylo to "Wallpaper 2006", tak by to bylo mnohem a mnohem hezčí. Jinak se mi to dosti líbí. :)[/QUOTE]
No veru to bol najvacsi problem co tam napisat pretoze je tam dost nevyuziteho miesta, tak som tam napisal co ma prve napadlo.. kazdopadne dik za nazor
No veru to bol najvacsi problem co tam napisat pretoze je tam dost nevyuziteho miesta, tak som tam napisal co ma prve napadlo.. kazdopadne dik za nazor
namiesto toho wallpaper tam sa skor hodilo Hardware alebo aj Svet Hardware, wallpaper 2006 ako text nema moc význam.
P.S: už je neskoro spraviť obrázok, že ?
P.S: už je neskoro spraviť obrázok, že ?
[QUOTE=Frog]namiesto toho wallpaper tam sa skor hodilo Hardware alebo aj Svet Hardware, wallpaper 2006 ako text nema moc význam.
P.S: už je neskoro spraviť obrázok, že ?[/QUOTE]
veru neskoro :D
P.S: už je neskoro spraviť obrázok, že ?[/QUOTE]
veru neskoro :D
[QUOTE=daenis]No veru to bol najvacsi problem co tam napisat pretoze je tam dost nevyuziteho miesta, tak som tam napisal co ma prve napadlo.. kazdopadne dik za nazor[/QUOTE]
Myslím, že by bylo možno někam na net hodit tento wallpaper, bez toho "Wallpaper", pokud to máš tedy někde uložené, osobně by se mi to totiž dosti líbilo. :)
Myslím, že by bylo možno někam na net hodit tento wallpaper, bez toho "Wallpaper", pokud to máš tedy někde uložené, osobně by se mi to totiž dosti líbilo. :)