jak flashnout bios x1600
čus. mám takovej problém někde sem čet že jde flashnout bios i k grafické kartě x1xxx .
Má to nějaký víznam ? zvýší se tim výkon? popřípadě jak se to flashování provádí.
díky za odpověď.
Má to nějaký víznam ? zvýší se tim výkon? popřípadě jak se to flashování provádí.
díky za odpověď.
Vyznam to moc mit nebude a riskujes tim nefunkcnost karty.... A jestli o tom vubec nic nevis, tak se do toho radsi nepoustej....
Vzhledem k tomu ze dotaz je polozen stylem zaka pomocne skoly,tak se do flashovani radeji vubec nepoustej.Navic vykon se flashem nezmeni.
ok dík. nebudu s tim nic dělat. já počítačum nerozumim tak promiňte . a jak by to teda mělo vypadat? mám tady psát jako v technice adminidśtrativy? nebo jak?
jo a bios normálně na základovce sem si normálně sám taky upgradnul nic na tom neni . je to něco podobnýho? jo a jinak mám x 1600 pro od sapphire s 256 mb ddr2 paměti a mám to v agp 8x nebo sem mám dát celýho kompa z everestu?
"někde jsem četl", žádná velká písmena, špatná gramatika, význam s měkkým í, špatně mezery....
Výkon se zvýší jenom ve vyjímečných případech, horší jsou následky když se to nepovede. Neslyšel jsem, že by X16xx si flashem nějak pomohla. Např. u některých karet jdou odemknout další pipelines flashem BIOSu (to jsem např. dělal na svojí X800) a některé získaly jen tak výkon navíc např. úpravou pamětí (PowerColor X800), ale to jsou vyjímky.
Výkon se zvýší jenom ve vyjímečných případech, horší jsou následky když se to nepovede. Neslyšel jsem, že by X16xx si flashem nějak pomohla. Např. u některých karet jdou odemknout další pipelines flashem BIOSu (to jsem např. dělal na svojí X800) a některé získaly jen tak výkon navíc např. úpravou pamětí (PowerColor X800), ale to jsou vyjímky.
[QUOTE=nvidiafucker;49093]ok dík. nebudu s tim nic dělat. já počítačum nerozumim tak promiňte . a jak by to teda mělo vypadat? mám tady psát jako v technice adminidśtrativy? nebo jak?[/QUOTE]Jestli o tom chces neco vedet, tak si o tom v prvni rade neco precti a zkus tomu porozumet (pak sem treba poloz konkretni dotaz)... dotazy typu "Jak se to dela?" vetsinou nakonec vedou k dotazum typu "Tak jsem to udelal a ono to nejede, co s tim?" a tak porad dokola.... :rolleyes:
Ok děkuji , za odpověď . Jste jediný , který mi odpověďel na moje otázky a , který mě pochopil děkuji.
jste asi jediný, který počítačum rozumí . Jo a čeština nikdy nebyla moje silná stránka. nevěděl jsem , že lidi ,kteří se pohybují okolo počítačů tolik dbbají na gramatiku .:)) kolik mám chyb ?
jste asi jediný, který počítačum rozumí . Jo a čeština nikdy nebyla moje silná stránka. nevěděl jsem , že lidi ,kteří se pohybují okolo počítačů tolik dbbají na gramatiku .:)) kolik mám chyb ?