SW problém s USB
Po naistalovani Win XP a povoleni HiSpeed v biosu u nastaveni USB mi flashka v PC fungovala normalne a rychle, ale zrejme po instalaci nejakych dalsich ovladacu a SP2 to pri pripojeni flashky pise: toto zarizeni muze pracovat rychleji, pokud jej pripojite k vysokorychlostnimu portu USB. Co s tim, jaky ovladace mam stahnout, nebo co s tim mam delat?
Dané info sa zobrazuje v prípade, že je detekované USB 1.1 zariadenie na USB 2.0 porte, s tým, že OS USB 2.0 podporuje, tzn. má príslušné ovládače, ktoré v sebe obsahuje už Service Pack 1.
Ak si predtým nemal problém, tak by som to videl na nejaký konflikt, resp. nekorektnosť ovládačov. Ja som si raz nainštaloval nejaký USB fix a odvtedy sa mi degradovali rýchlosti USB 2.0 zariadení.
Ak si predtým nemal problém, tak by som to videl na nejaký konflikt, resp. nekorektnosť ovládačov. Ja som si raz nainštaloval nejaký USB fix a odvtedy sa mi degradovali rýchlosti USB 2.0 zariadení.
[QUOTE=eraser;49623]Dané info sa zobrazuje v prípade, že je detekované USB 1.1 zariadenie na USB 2.0 porte[/QUOTE]
napsals to naopak:) myslels to urcite dobre ale ruce psaly jinak nez mozek myslel
je to kdyz je USB 2.0 zarizeni na USB 1.1 porte
(podiv se do manualu k desce, jestli nema nektere porty jen 1.1... mam pocit ze se delaly takovy silenosti jako treba ze 4 porty byly USB 2.0 a dalsi 4 jen 1.1)
napsals to naopak:) myslels to urcite dobre ale ruce psaly jinak nez mozek myslel
je to kdyz je USB 2.0 zarizeni na USB 1.1 porte
(podiv se do manualu k desce, jestli nema nektere porty jen 1.1... mam pocit ze se delaly takovy silenosti jako treba ze 4 porty byly USB 2.0 a dalsi 4 jen 1.1)