Nenačítání externích HDD
Zdravím, mám dva externí HDD - ADATA 750GB,stáří asi 3-4 roky a WD MY PASSPORT ULTRA 2TB,stáří necelý rok...doteď mi na mém noťasu vše fungovalo bez problému....ale asi dva týdny zpět, jsem najednou zapojil jeden HDD, druhý HDD a ani jeden se nezobrazoval v tento počítači.....flashdisky se mi normálně zobrazí...také když oba HDD připojím k jinému,staršímu noťasu, tak se mi tam vše zobrazí...ale tady v tom, který používám, tak se mi nezobrazí...přitom notas je jakoby načte, v hlavním panelu mám tlačítko pro bezpečné odebrání HDD před vypojením z USB portu.....ale v tento pocitaci nejsou zobrazeny...koupil jsem si i USB hub s napajenim,ale nepomohlo to,takze pretizene USB porty nemam...ve sprave disku nelze zmenit pismeno,tudiz tuhle moznost take vylucuji..nejake napady co s tim?:confused::confused:
Zdravím, jaký Windows?
Zkusil jste reinstalaci ovladačů USB zařízení pro Vaši základní desku? Reinstalaci Chipset Driverů?
Napadá mě třeba zkusit Ubuntu live USB a vyzkoušet pod jiným systémem. Pokud reinstalace nepomůže, ale pod Ubuntu poběží... tak bych doporučil reinstalaci systému. Pokud nepoběží ani pod Ubuntu, tipl bych to na motherboard.
Zkusil jste reinstalaci ovladačů USB zařízení pro Vaši základní desku? Reinstalaci Chipset Driverů?
Napadá mě třeba zkusit Ubuntu live USB a vyzkoušet pod jiným systémem. Pokud reinstalace nepomůže, ale pod Ubuntu poběží... tak bych doporučil reinstalaci systému. Pokud nepoběží ani pod Ubuntu, tipl bych to na motherboard.
Windows 8...zkusil sem pres Driver booster nainstalovat ovladace,mel sem je hodne stare nejen na radicich USB,ale i dalsich komponent..ted mam vse aktualni, ale uz mi notas nenacita ani flashdisky a v hlavnim panelu uz ani nejde bezpecne odebrat zarizeni,tak to musim vzdy natvrdo vytahnut z USB.........:runaway:notsure:thumbdown