Laboratoř 17.09.2007: redukce PowerLeap PL-iP3/T
Jednalo se o redukci PowerLeap PL-iP3/T.
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
-HoNY-, ICEBOSS, g.sus, Pavel Boček, Nettle, Salamander, pLc, Mikeab, mensa, odb, mrozu, VlasTik., robky, tgfh, Black tgfh, IXOXI, BeatBoZZ
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
-HoNY-, ICEBOSS, g.sus, Pavel Boček, Nettle, Salamander, pLc, Mikeab, mensa, odb, mrozu, VlasTik., robky, tgfh, Black tgfh, IXOXI, BeatBoZZ
Nějak jsem zapomněl napsat to PL ale jsem rád že KP neslovíčkaří :) btw, kdo ještě uhádl procesor :cool: (PIII 1266/512/133 Tualatin)
Tak konečně jsem byl první:thumb
Ale radši bych včera bral 3 body.:cry
Ale radši bych včera bral 3 body.:cry
Měl jsem včera chvíli čas, tak jsem si řekl, že se na laboratoř (po dlouhé době) zase mrknu.
Více než hodinu jsem hledal, prošel snad všechno a pak jsem ji náhodně uviděl :)
Více než hodinu jsem hledal, prošel snad všechno a pak jsem ji náhodně uviděl :)
[quote=Pavel Boček;49825]
[/quote]
Já zas napsal jen ten procesor + to že je v redukci do slotu 1, očividně to nestačilo, no:p
btw, kdo ještě uhádl procesor :cool: (PIII 1266/512/133 Tualatin)
[/quote]
Já zas napsal jen ten procesor + to že je v redukci do slotu 1, očividně to nestačilo, no:p
hehe, tak včera to byla pohoda. hned mi bylo jasné o co jde, protože redukcí z Fc-Pga2 na slot 1 nebylo moc (asi 3 co já vím). stačil jediný dotaz do googla tu: http://www.google.com/search?hl=cs&q=fc%20pga2%20to%20slot1&gbv=2&oe=UTF-8&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
Jo škoda, že jsem nestihl tu minulou hádanku, ta byla taky brnkačka, pač jsem to měl doma ;-)
Těším se na další pondělí, pokud to stihnu! všem lovu zdar
pLc
Jo škoda, že jsem nestihl tu minulou hádanku, ta byla taky brnkačka, pač jsem to měl doma ;-)
Těším se na další pondělí, pokud to stihnu! všem lovu zdar
pLc
Tak tohle byla celkem trivka, snad kazdeho, kdo vidi redukci slot1/fcpga2, napadne powerleap, staci uz jen dohledat presny typ ;)
[/quote]
Jo, to byla fuska to z neho precist :D
btw, kdo ještě uhádl procesor :cool: (PIII 1266/512/133 Tualatin)
[/quote]
Jo, to byla fuska to z neho precist :D
tak pro me to lehke nebylo ... na stole pred sebou sem mel dve redukce ktere vypadaly jinak a nemel sem moc casu googlovat dalsi varianty ... takze snad priste :)