Zvuk 5+1
Chcel by som poradit mam zakladnu dosku P5B-MX/Wifi-AP,a reproduktor CREATIVE 5+1 T6100
Nedari sa mi stale nastavitreproduktory aby mi hrali vsetky.Pri zapajani mi to vypisuje ze to nepodporuje ale doska podporuje 6kanalovy vystup.Nevviete kde robim chybu?
Nedari sa mi stale nastavitreproduktory aby mi hrali vsetky.Pri zapajani mi to vypisuje ze to nepodporuje ale doska podporuje 6kanalovy vystup.Nevviete kde robim chybu?
Podle toho co jsem na netu našel a vyčet,tak by to jít mělo...Pokud je tam teda těch "šest direk" tak si zkus pohrát s ovladačema...
Mne sa dostali do rúk dosky od Asusu a všetky mali popísané nastavenie pre audio, resp. pre použité reproduktory, tzn. ako repro zapojiť a čo SW-ovo zvoliť.
Inak čím overuješ, či 5.1 funguje alebbo nie?
Inak čím overuješ, či 5.1 funguje alebbo nie?
po pripojeni reprodukt sa ma to pyta ake to su repro ked dam jack do mic a navolím ze to je stredovy so sub tak mi to vypize ze to nepodporuje.a da sa navolit len 4chanel
skus stáhnout z asus.com nový update na zvukovku .... ten řešil dokonce i šum.
pokud nepomůže tak víc rozepsat problém a skusit sestavu na jioné zvukové kartě
pokud nepomůže tak víc rozepsat problém a skusit sestavu na jioné zvukové kartě
Prípadne by to chcelo i nejaké screeenshoty audio portov, výpis z manuálu a prípadne i nejaké tie obrázky z nastavení ovládacieho SW.
Tak se k tomu ještě vrátím...Bylo by opravdu dobré aby jsi sem hodil nějaké creeny...Já mam taky desku od Asusu(M2N-E) s integrovanou osmikanálovou zvukovkou(až budou peníze,bude i nová zvukovka;))Něž sem pochopil jak se to nastavuje tak mi to taky dalo zabrat,ale když si zapneš tu automatickou detekci nově připojených zařízení tak jen vybíráš z tabulky co jsi kam připojil...Nevím sice jaké máš ovladače,ale i tak sem hodím svoje screeny...třeba pomůžou...