Laboratoř 24.09.2007: Matrox Millenium G200 LE
Jednalo se o grafickou kartu Matrox Millenium G200 LE (stačilo uvést Matrox Millenium G200).
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
mrozu, mech13, johny__g, Konnor, jaluvkap, Pavel Boček, pavel_p, tgfh, Black tgfh, drops, ll.stehlik, JohnyDog, IXOXI, petr_, SmartMole, VlasTik., robky, -HoNY-
Autorem této hádanky je gl_st0rm, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
mrozu, mech13, johny__g, Konnor, jaluvkap, Pavel Boček, pavel_p, tgfh, Black tgfh, drops, ll.stehlik, JohnyDog, IXOXI, petr_, SmartMole, VlasTik., robky, -HoNY-
Včera jsem si kartu poznal v 16h během přednášky (WAP rulezzz), ale než jsem se dostal domů, abych to zadal, bylo 20h a zůstal jsem poslední. :)
btw: chybí tu dodatek 8MB
btw: chybí tu dodatek 8MB
Chjo sem si vcera v 8 vzpomel ze je laborator a uz sem to nestih najit nasel jsem ze vyrobce je matrox s jádrem G200 ale zmatl me ten dodatek na ty pameti. A nakonec sem to nestih
G200 byla prvni vec co me napadla, pak jsem pul hodiny hledal co je to za zaludnou verzi a zadne rozdily jsem nenasel nebo spis nemohl najit poradnou stranku, tak jsem doufal ze G200 8MB SDRAM postaci (hodne casto jsem nasel G200SD ktera vypadala uplne stejne jen mela pameti ve slotu)
Jak jsem videl "slot na pameti" a barvu PCB, napad me matrox, najit konkretni model uz bylo otazkou par minut :)
Jinak celkem zajimavy je, ze jeden pametovej cip je asi od samsungu a zbyly tri asi NEC... asi to pajeli z toho co jim zbylo :D
Jinak celkem zajimavy je, ze jeden pametovej cip je asi od samsungu a zbyly tri asi NEC... asi to pajeli z toho co jim zbylo :D
[QUOTE=mech13;51008]G200 byla prvni vec co me napadla, pak jsem pul hodiny hledal co je to za zaludnou verzi a zadne rozdily jsem nenasel nebo spis nemohl najit poradnou stranku, tak jsem doufal ze G200 8MB SDRAM postaci (hodne casto jsem nasel G200SD ktera vypadala uplne stejne jen mela pameti ve slotu)[/QUOTE]Mno mi se prave podarilo najit prave jen verzi sd nekde na cinskem webu ... jinak me k matroxu dovedl az stary clanek z pct, kde byla taky g200, ale ve verzi millenium ... to napojeni pameti je nastesti nezamenitelne