Kolik vam "topi" Pentium D
ahoj all,
zajimalo by mne, kolik vam topi(lo) Pentium D. Tyka se vsech Pentii D (8xx & 9xx)..jen prosim doplnte cim chladite procesor a jakou a jak mate vetranou case?
Chtel bych se dostat tak na 45stC v idle, ale nejak se mi to nedari.:notsure
Skrin si myslim ze mam docela dobre vetranou - v predu 92mm Nexus, chladic procesoru AC FReezer7pro, odfuk 92mm AC a 12mm vetracek ve zdroji Nexus500w. Skrin je ModeCom Feel 607
teploty:
idle: 50-52
burn: 60-65
zajimalo by mne, kolik vam topi(lo) Pentium D. Tyka se vsech Pentii D (8xx & 9xx)..jen prosim doplnte cim chladite procesor a jakou a jak mate vetranou case?
Chtel bych se dostat tak na 45stC v idle, ale nejak se mi to nedari.:notsure
Skrin si myslim ze mam docela dobre vetranou - v predu 92mm Nexus, chladic procesoru AC FReezer7pro, odfuk 92mm AC a 12mm vetracek ve zdroji Nexus500w. Skrin je ModeCom Feel 607
teploty:
idle: 50-52
burn: 60-65
Než budeš kupovat nový chladič, radil bych vyzkoušet snížit napětí kousek pod default, pokud máš dobrý kousek tak to zůstane stabilní a teplotu to trochu srazí. Za vyzkoušení nic nedáš, pár minut v BIOSu a pak samozřejmě nějaký čas na otestování stability, ale to můžeš nechat třeba přes noc.
[QUOTE=johny__g;51064]Než budeš kupovat nový chladič, radil bych vyzkoušet snížit napětí kousek pod default, pokud máš dobrý kousek tak to zůstane stabilní a teplotu to trochu srazí. Za vyzkoušení nic nedáš, pár minut v BIOSu a pak samozřejmě nějaký čas na otestování stability, ale to můžeš nechat třeba přes noc.[/QUOTE]
ja se rozhodne novy chladic kupovat nechystam. Jen me zajima, jake maji teploty ostatni uzivatele techto procesoru. AC Freezer 7pro mi pride docela dobry chladic. ale to podtaktovani vyzkousim ;)
ja se rozhodne novy chladic kupovat nechystam. Jen me zajima, jake maji teploty ostatni uzivatele techto procesoru. AC Freezer 7pro mi pride docela dobry chladic. ale to podtaktovani vyzkousim ;)