Vylomené dvířka
Ahoj. tak se mi podarilo vylomit dvirka na dvd mechanice.vubec nic se tam nezlomilo, jen nejak nejsem schopen vratit dvirka do puvodni polohy. Poradi mi prosim nekdo? Diky
[QUOTE=Neregistrovaný;51657]Ahoj. tak se mi podarilo vylomit dvirka na dvd mechanice.vubec nic se tam nezlomilo, jen nejak nejsem schopen vratit dvirka do puvodni polohy. Poradi mi prosim nekdo? Diky[/QUOTE]
Vylomit? To jako že si vytáhnul ten panel na dvířkách (to jak je tam kupa těch log DVD a CD etc.) ? Jestli tohle tak na to recept vlastně není, jedině to prohlídnout jak jsou kde zuby a zvrchu to tam násilím nasunout. Pokud se nepovede, použij lepidlo :p
Vylomit? To jako že si vytáhnul ten panel na dvířkách (to jak je tam kupa těch log DVD a CD etc.) ? Jestli tohle tak na to recept vlastně není, jedině to prohlídnout jak jsou kde zuby a zvrchu to tam násilím nasunout. Pokud se nepovede, použij lepidlo :p
jj to znám ...většinou pomůže otevřít mechaniku , sundat "klíňák" vrátit do původní pozice,nechat "zavřít" přez spínač tak ,aby se otočil krokovej motorek ,nasadit klíňák a hotovo ...