Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Filmy ve Vistách

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Zdravim. Mám problém s přehráváním filmů ve W Vista. Nainstaloval sem BSplayer (1.37 build 826) a CodecPack (6.0.3.0) (obojí sem užíval v XP), ale při puštění většiny filmů mi jde jen zvuk, místo obrazu černo. A WMP mi při puštění filmu napíše že přestal pracovat a spadne. Kde je chyba? Špatné kodeky? Poraďte jaké případně stáhnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Podívej se http://www.videolan.org/ , sice nevypadá zvlášť hezky, ale všechny kodeky má u sebe (neinstalují se do Windows). Lze s ním přehrát téměř cokoliv (divx/xvid, dvd včetně menu, hd video, většina movů, flv, ...). Titulky musí mít dost podobný název jak film a někde musíš nastavit, že je chceš zobrazit. Jsem s ním naprosto spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele radekhulan
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    226

    Osobně mám skvělé zkušenosti s tímto codec packem (ostatní odinstaluj):
    http://www.jtow.net/users/triess/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Jste kluci mimo ....

    options->preference->video->video rendring-> a vyber "internal render RGB overlay" -> 32RGB



    Jinak BSplayer suxx. Stáhni si VLC player.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: svethardware.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 85.2 KB 
ID: 1552  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    eraser

    Osobne doporučujem CCCP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    děkuji všem za rady, nejvíce Crasher.km Kámoš mi to poradil to samé, nastavil sem to tak a už video jede, ale i tak díky Ale pořád mě štve ten wmp, který mi při spuštění filmu hned vytuhne... Kdyby si nerozuměl s kodeky, tak jen běží video bez obrazu nebo zvuku jak v BS ne?... No nevím, každopádně hlavně že to jede aspon v něčem. Ještě zkusím stáhnout ten VLC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Visty nejsou špatný jenom se to musí umět
    S tím winampem nevím ... nemám tento problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    eraser

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Visty nejsou špatný jenom se to musí umět
    Najmä vlastniť vhodný HW... avšak povedzme si na rovinu, ak by bol skok medzi Windows Vista taký istý ako skok z Windows 2000 a prípadne Win9x/ME na Windows XP, tak by sme sa o tie Visty driapali takmer všetci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    srry za ot ,ale musím reagovat

    Na vistu přejdou všichni je to otázka času .
    V microsoftu to posrali,když dali do oběhu RTM verzi,aniž měla dodělaný ovladače. Takže se zažilo ze začátku ,že pod vistama nic nejede ...
    Teď tomu tak ale není a fakt není jediná věc ,co by mi nejela
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Je spousta veci ktery nejedou Ale souhlasim s tim ze casem prejdem vsichni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Na vistu přejdou všichni je to otázka času.
    Pokud jim Vienna bude trvat stejně dlouho tak jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    5 let se čekalo na Visty o Vienne nebylo zatím vypuštěno moc informací
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Me WMP nekdy vytuhne popsanym zpusobem take. Je to znamy bug antiviru NOD32, ktery pouzivam. Nekdy proste neco blokne a WMP to nerozdycha. Bug jsem reportoval a doufam ze ho brzy fixnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    eraser

    S tým vhodným HW som mal na mysli potrebné železo na slušný chod Windows Vista, pretože na 256 MB RAM zrejme Vistu dávať nebudem, ani neviem, či by som tento OS nainštaloval... asi nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Visty nejsou špatný jenom se to musí umět
    S tím winampem nevím ... nemám tento problém
    mno já sem nemyslel winamp ale WMP (Windows Media Player)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední