Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak výkoný zdroj potřebuji?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Poraďte mi jak silnej zdroj potřebuju, konečně sem skomletoval HW na upgrade sviho complu a zdroj nestihal. Musel sem něco vypojit aby stihal. Teď používám 450W Fortron. Mám ho hlavně na hrani her, určitě skusim trošku otaktovat. Poraďte mi kvalitní zdroj.

    Mám sestavu: CPU: Intel Core2 Quad Q6600, LGA775 Pkg, 2.40GHz, 8MB L2 Cache Total, 1066MHz FSB
    Zákl: Asus P5W DH Deluxe
    GFX: Leadtek Winfast PX8800 ultra
    RAM: Corsair DIMM 2048MB DDR2 1066MHz Dominator Twin2X2048-8500
    HDD: 250GB Western. 2500Ks 16MB Cache
    DVD1: Lite-ON LH-20A1H OEM
    DVD2: Samsung SH-S203B OEM
    Myš: Logitech G5 laser mouse
    Monitor: Samsung SyncMaster 225BW - LCD 22"
    Repro: Logitech X-230 2.1
    monitoring: Aerocool CoolWatch Black


    Dik za typ.
    Naposledy upraveno uživatelem Zombie: 30-09-2007 v 21:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Uvazoval bych minimalne 600W, znackovej.... treba Corsair, Seasonic, Chieftec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    ten 450W fortron nestihal? nebo jsi mel jiny a ten fortron mas docasne a zvlada? (ktery nestihal?) co jsi musel odpojit a by stacil?

    podivej se na corsair HX520 nebo HX620
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ber něco takového:
    http://www.nakupni-dum.cz/corsair-62...-s-5-dp-76523/
    nebo stačí i toto:
    http://www.alza.cz/zdroj-corsair-hx520-d67907.htm

    EDIT: mech13 byl rychlejší ale na názoru jsme se shodli
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    taky se priklanim k corsairu hx520
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Ten fortron tam mam furt,ale už má něco najeto poslední Eurocase kterej sem reklamoval sem tam ani nedával nechal sem ho jako nouzovku.
    Odpojil sem od zdroje jednu mechaniku jeden ze čtyř sviticich větráku a ten CoolWatch, když to bylo všecko zapojeny neměly větračky silu ani na otáčku jen slabě svitily. Teď to jede jen při zatěži malinko strácijou otačky.
    Takže ten HX520 by stačil? co VX550?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    tady je jedna neoverena diskuse:
    http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...C0042FD3B.html

    HX520 stoji o 3 kila vic, tak to neres.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Jo v pohode to neřešim, sem myslel jakože větši výkon.
    Dik
    zatim čau
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Zombie Zobrazit příspěvek
    Jo v pohode to neřešim, sem myslel jakože větši výkon.
    Dik
    zatim čau
    Tech 520W bych opravdu bral jako minimum.... vzhledem k tomu, ze 88U ma na default taktech spotrebu 165W, tak s tim Q6600 a nejakym OC, o kterym uvazujes, se dostanes nekam k 350W (jenom s VGA a CPU!).... Radsi bych premyslel o Corsairu 620W, pro jistotu a radost z OC
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 01-10-2007 v 11:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    4 husky14: chieftec nejsou moc kvalitní zdroje. Příliš hlučné a celkem topí
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    4 husky14: chieftec nejsou moc kvalitní zdroje. Příliš hlučné a celkem topí
    Jj jasne, to byl jen priklad, proste znackovy zdroj.... taky preferuju Corsair a Seasonic a shodli sme se tady na Corsairu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    9

    Jj taky bych to vyděl na ten Corsair620

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Potrebuji reseni
    Od kingcz v sekci Programování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-05-2011, 12:34
  2. Potrebuji pomoc
    Od kingcz v sekci Sítě
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 12-05-2011, 23:07
  3. jaký zdroj? potřebuji poradit...
    Od okaberon v sekci Zdroje
    Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 21-07-2010, 17:53
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 19:35
  5. Jak výkoný zdroj?
    Od z4kY v sekci Zdroje
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 11:56