Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: "Video mode not supported"

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    "Video mode not supported"
    Tak toto mi vypise cisto nahodne , ale nikdy pri hrani hier.Monitor sa doslova vypne (zaspi/usne) a ostane tam ta hlaska vyse spomenuta de jenom restart tlacitkem.
    LCD mam Hyundai L19T
    a grafu ASUS Nvidia 6800GT
    jo a zdroj Enermax Liberty 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    257

    Takže jenom ve Windows nebo v něakém jiném programu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Ted sem to zredukoval ze se to deje kdyz koukam online televizi.Kdyz myslite na OS tak WinXPSP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Aké používaš ovládače pre tú Asus grafiku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Nevím teda co to má společnýho s online TV ,ale toto většinou píše monitor, pokud nezvládá rozlišení ,nebo je mimo frakvenční pásmo ...
    Mám ale skušenost u starého CRT a nějaké integrované grafiky ,že když tam byl větší kabel jak 3m,tak to při hrách psalo přesně tuto chybu .

    Co máš za monitor a taky jakou onlinetv se díváš ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Online TV je to u meho providera netu , a monitor sem uz hadzal , Hyundai L19T.Ovladace vzdy najnovsie (teraz myslim ze mesiac stare)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    A v akom rozlíšení je tá OnlineTV?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    eraser

    Citace Původně odesláno od drops Zobrazit příspěvek
    Ovladace vzdy najnovsie (teraz myslim ze mesiac stare)
    Myslíš pre grafickú kartu a oficiálne zo stránok výrobcu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Samozrejme ze oficialne a na grafiku.
    V rozliseni myslim ze 800x600 (ja mam 1280x1024)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Základní desky: "This CPU is canot be supported"
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-02-2013, 22:25
  2. Který video formát je "lepší"?
    Od bluenite38 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-12-2012, 12:23
  3. Video mode is not supported
    Od Sandak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 22:18
  4. "No video input" hlaska na monitoru
    Od mythbusters v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 22:49
  5. Video mode not supported
    Od Ripleys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 15:22